ÉLETMÓDI

A világ legvadabb bugyijai, de vajon mit szólnak a férfiak?

Leheletnyi bu­gyik, szexi csip­kék, iz­gal­mas pán­tok: a tervezők egyre vadabb ötletekkel állnak elő, hogy igazán vonzóvá és erotikussá tegyék a női testet. Összeszedtük a legrafináltabb darabokat, amit eddig a divatguruk megálmodtak.
  • Szerző: Ripost

Ugyan ki tudna ellenállni egy ilyen szexi fehérneműnek? Egy trükkös kis takarás, egy falatnyi csipke néha izgatóbb lehet, mint a meztelen valóság. Tudják ezt jól a divatdiktátorok is, akik újabb és újabb vad ötletekkel állnak elő.

Gyönyörűen kiemeli a lényeget és látványos keretet ad a popsiknak ez a bugyi. Mondhatjuk úgy is, igazi felhívás ez egy keringőre.

A gésák ti­tok­za­tos vi­lága min­dig is iz­gatta a férfi­a­kat. Mi is le­hetne kel­le­me­sebb meg­le­pe­tés, mint egy szexi gésa fe­hér­ne­mű­szett a há­ló­szo­bá­ban?

Különös éjszakát ígér ez a láncos variáció. Meglehetős határozottságra utal. Az a nő, aki ilyet hord, pontosan tudja, mit akar az ágyban.

A vörös csoda! A tervezők pontosan tudják, hogy néha egy szín és egy jól elhelyezett masni is pokolian erotikus lehet.

Hódít a pókhálóhatás, igazi dominát rejt egy ilyen fehérnemű.

Ki mondta, hogy csak egy faltnyi tanga lehet vonzó! Egy jól eltalált nagyobb csipkebugyi is elindíthat egy forró éjszakát.

Lehet ebből az anyagból még elvenni? Valószínűleg nem, ezt már csak levenni, vagy félretolni lehet.

A fehérnemű, ami jobb mint egy tetoválás. Tökéletes mintákat rajzol a női testre.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
És ezeket olvastad már?