ÉLETMÓDI

A vaginamasszőr legbujább titka: a nők 73%-a happy endingért jár hozzá

Alexis egyszerû masszőrként kezdte pályafutását, majd a pikánsabb igényekre való tekintettel kiterjesztette szolgáltatásait. Most tabuk nélkül vall az intim részletekről...
  • Szerző: A. G.

A happy end-el végződő masszázs sokkal gyakoribb, mint hinnénk. Az interneten rengeteg olyan  videó hozzáférhető, melyek tele vannak erotikus masszázzsal fűszerezett szexjelenetekkel. A legtöbb ilyen sztoriban nők nyújtják szolgáltatásaikat férfiaknak.

De mi a valóság? Alexis egészségügyi dolgozó fellebbentette a fátylat arról, hogy bizony a női ügyfélkör száma is igencsak megnőtt a és tulajdonképpen ő ennek köszönheti felfelé ívelő masszázskarrierjét.

Először egy 22 éves egyetemista lánynak segédkezett az orgazmus elérésében. Alexis azt hitte, hogy szeretkezni akar, de a lány a combjai közé helyezte a kezeit és onnantól kezdve a masszőr tette is a dolgát.

Van aki teljesen egyértelműen kifejezi szándékát, de olyan is akad, aki csak a masszázs közben jön rá, hogy szeretne valami többet kapni.

Természetesen a hölgykörökben a masszőr igen népszerű, egymásnak ajánlják a gyönyörhöz segítő férfit, ugyanúgy, mint amikor igazi kincsre bukkannak.

Az ügyfélkör elég széles spektrumon mozog, nemcsak a 19, de az 57 éves is eljár hozzá egy-egy ilyen finom kis kényeztetésért. Ráadásul Alexis szerint eddig nem volt olyan nő, akinek ne javult volna az orgazmusa és a szexuális étvágya.

"Az egyik kuncsaftom például megkért, hogy szeretne maszturbálni és ha nem gond, közben simogassam és csókolgassam a melleit közben."

Az igazság az, hogy sokkal több nő kap érzéki masszázst mint a nyilvánosság tudja. Néhány nőt teljesen elcsábítanak a masszázs folyamatai, vagyis ha bizonyos pontokon masszírozzák őket, és amint elkapja őket a hév, engedélyt adnak az erotikus élmények megkezdésére.

"A testbeszédből minden kiderül. Ezt pedig biztosan tudom, mint az a férfi, aki szexuális élvezetet nyújt a nők számára. Csúcsra juttatom a nőket, ők pedig kielégülten távoznak."

A tőle rendszeresen orgazmust kérő nők legnagyobb része házas vagy kapcsolatban él. Egyik ügyfele elmesélte, hogy a férje unszolására jár masszíroztatni, ugyanis a partnere észrevette, hogy mióta masszőrhöz jár, a házasságuk sokkal kiegyensúlyozottabb, ezt ráadásul elmesélte a barátainak is. Pedig ha tudná...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?