ÉLETMÓDI

A szemed színe elárulja, milyen vagy az ágyban

Megdöbbentő, de a szemünk színe sokkal több mindent elárul rólunk, mint gondolnánk. Azt is megtudhatjuk, hogy mennyire tüzes szerető lakozik bennünk.
  • Szerző: Z.B.

Sokszor hallhatjuk, hogy a szem a lélek tükre. Valóban sok mindent elárulhat az emberről, bármennyire is próbáljuk titkolni az érzelmeinket, nem képes hazudni, ha belenézünk valaki szemébe egészen a szívéig látunk. De vajon mit árul el a szexualitásunkról?

1. Zöld szem

Az intellektust előrébb helyezed, mint a szexet. Inkább a romantikus randikat szereted, ahol igazán kitárulkozhattok és bátran beszélhettek az életről. Imádsz beszélni a szexről, de az ágyban már bátortalanabb vagy. Viszont ha megtalálod a tökéletes partnert, mindent beleadsz. Tudod, hogyan tüzeld fel a vágyat. Imádod a tükör előtt csinálni.

Tipp: merd szabadjára engedi a benned rejlő szexualitást!

2. Kék szem

Nagyon félénk vagy, ha az intimitásról van szó. Sokszor önbizalomhiánnyal küzdesz, ami a szexre is rányomja bélyegét. Szükséged van a megértésre és a bátorításra. Félsz új dolgokat kipróbálni, inkább maradsz a jól megszokott technikánál.

Tipp: így lesz igazán szenvedélyes a szex!

 

3. Barna szem

Gyengéd és megbízható vagy, és a partneredtől is ugyanezt várod el. Szereted a változatos előjátékot, és imádod a hosszúra nyújtott aktusokat. Mindent megteszel a partnered boldogságáért, de tőle is maximalizmust vársz el.

Ajánlott technika a tébolyító előjátékhoz!

4. Szürke szem

Szex nélkül nem tudsz élni, ez a lételemed. A legfontosabb szempont a párválasztásban, hogy tökéletesen összeilljetek az ágyban. Szenvedélyes és vad vagy. Mindent szeretnél kipróbálni, ami izgatja a fantáziád, és arra törekszel, hogy ebben megtaláld a párod.

Ajánlott szexpóz: a Káma Szútra 5 legizgatóbb szexpóza!

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?