ÉLETMÓDI

A spermiumok nyáron a legfürgébbek! Huncut hetek következnek!

Sorsdöntő lehet a következő 4 hét, ha a pároddal kisbabát szeretnétek. A spermiumok most a legerősebbek, a legfürgébbek.
címkék:

A legtermékenyebb hetek

Neves tudósok szerint a gyermekvállalási tervek nyár közepén, vagyis a júliusban válhatnak valóra a legjobb eséllyel. Fogantatás szempontjából a biológia a nyári hónapoknak kedvez. Télen ugyanis sokkal kevésbé mozgékonyak a férfiasság katonái, azaz a spermiumok.  

Most a legaktívabbak a spermiumok

Olaszországban 5188 férfi vett részt abban az átfogó kutatásban, melyben a spermiumok mozgékonyságát, illetve célbérési képességeit vizsgálták. A hiteles mérések szerint az átlagosan 65,3 %-os spermaaktivitás körülbelül  felére, azaz 30-35 %-ra csökken a tél folyamán! Márpedig az ilyen drasztikusan lecsökkent mozgási képesség megnehezíti a spermiumok eljutását a petéhez - a sikeres célbeérés minimális feltétele a legalább 40 százalékos spermaaktivitás. 

Ne vesztegessétek az időt!

Nyáron, a hosszú, forró nappalok és fülledt éjszakák időszakában viszont ideális a helyzet: a spermiumok virgoncabbak, így nagyobb eséllyel teremtenek új életet, mindkettőtök örömére! Akár hiszel a tudományban, akár nem, ha rád tört a baba utáni vágy, most egy percet se vesztegessetekÉrdemes kihasználnotok a következő heteket. Nyár derekán teljes egységében feszít az ügy érdekében felsorakozott „díszezred”! Add ki végre a parancsot a tábornoknak!

címkék:
És ezeket olvastad már?