ÉLETMÓDI

A péniszed elárulja, meddig fogsz élni, most figyelj!

A nők ritkán mondanak ilyet, de most az egyszer hallgass a legnemesebb szervedre, fontos dolgokat szeretne veled közölni!
  • Szerző: S.M.

A legrosszabbkor petyhüdt pénisz minden férfi rémálma, ám nemcsak a szexuális életed miatt kellene aggódnod! A merevedési zavarok - főként ha fiatal korban jönnek elő - sokkal súlyosabb problémákra is figyelmeztethetnek!

A fél6-ot ugyanis a leggyakrabban szív- és érrendszeri problémák okozzák - állítja a Dél-Illinois-i Orvosi Egyetem docense, dr. Tobias Köhler.

A veszélyes lerakódások ugyanis a pénisz icipici hajszálereiben tapadnak meg a legkönnyebben, ott elzáródást okoznak, emiatt pedig a kellő pillanatban nem tudnak megtelni vérrel, azaz nem áll fel a szerszám.

Ez viszont azt jelenti, hogy a lerakódások később már a nagyobb erekben jelennek meg és a szívet fogják megtámadni: az artériák elzárásával pedig szívrohamot vagy hirtelen szívhalált is okozhatnak!

Ezért már első jelekkel érdemes orvoshoz fordulni, hiába ciki a probléma: a lerakódásokat ugyanis sok minden okozhatja, de ezek közül a legtöbb  visszafordítható. Lehetnek genetikai okai, okozhatja rossz táplálkozás vagy mozgáshiány, de ezeken mind-mind lehet segíteni és a szerszám újra régi fényében ragyoghat!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?