ÉLETMÓDI

A nők 62 százalékát iszonyatosan izgatja ez a szexjáték

Szex egy kis extrával... Nem kell mindig finomkodni, lehet domináns és erős a férfi! Mutatjuk, miért nem érdemes tartanod tőle!
  • Szerző: J.D.

Kikötözés, elfenekelés, harapások – a durva szex sok pár fejében megfordul, de nem mernek belevágni. Főleg a pasik óvakodnak előhozni a kérdést, pedig egy társkereső oldal felmérése alapján semmi okuk tartani a dologtól; a nők nagy része ugyanis izgatónak tartja, ha a férfi keményen viselkedik szex közben.

A felmérést 400.000 nő körében végezték el, és kiderült, hogy 62%-uk élvezi a durvább szexet. A szexuálpszichológus szerint ez azért van, mert az elfenekelés, hajhúzás, harapás megnöveli a vérnyomást és a pulzust, amit szexuális izgalomnak él meg az agy. Ráadásul a nők nagy része eszméletlen izgatóak találja az erőt és a dominanciát, és szeretik, ha egy férfi tudja, mit akar.

Hogyan fogjatok neki?

Az első és legfontosabb, hogy mindent a lehető legrészletesebben megbeszéljetek előtte. Ha a nő azt akarja, hogy miközben kielégíted, kötözd a két kezét az ágytámlához, az utolsó részletig beszéljétek meg, például hogy milyen erős legyen a kötés, milyen pózban legyetek – és ettől csak akkor térj el, ha ő kéri! Mielőtt az ágyba kerülnétek, beszéljetek meg egy jelszót, ami elhangozhat szóban, de lehet egy intés is, amivel bármikor jelezheti, ha ijesztő a szituáció. Fontos, hogy ilyenkor azonnal állj le!

Mit csináltok az ágyban?

Felkaphatod hogy lehajítsd az ágyra, húzhatod a haját kutyapóz közben, elfenekelheted őt, beszélhetsz vele csúnyán – csak  a fantáziátok szab határt. De mindig minden határral legyetek tisztában, és azonnal állj le, ha kéri, vagy kimondja a titkos jelszót!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?