ÉLETMÓDI

A nők 46 százaléka erre gondol szex közben

Minden férfi szeretné tudni, mire gondol a nő, miközben együtt haladnak a csúcs felé. Egy kutatás rávilágított a lényegre, de egyáltalán nem biztos, hogy a pasik örülnek az eredménynek...
  • Szerző: J.D.

Legendás, hogy a nők mennyi felé el tudnak kalandozni szex közben; legalábbis a férfiak úgy gondolják, hogy ha egy-két pillanatra nincsenek jelen, akkor valami hétköznapi teendőre gondolnak, például, hogy mit kell venni a holnapi ebédhez. Nem akarunk kiábrándítani, de ez a legkevésbé sem így van. Igen, a nők valóban álmodoznak szex közben – csakhogy egyáltalán nem arról, amire te gondolsz. Egy friss kutatás bebizonyította, hogy nem is olyan ártatlanok, ha a szexuális fantáziákra kerül a sor.

A döbbenetes adatok ugyanis elárulták, hogy a megkérdezett nők fele, miközben a párjával hancúrozik, egy másik férfiról ábrándozik. Egészen konkrétan: szexről, egy másik férfival. Sőt, az is kiderült, hogy ilyen tiltott fantáziái sokkal több nőnek vannak, mint a férfiaknak.

A nők többsége szex közben egy közeli barátot vagy kollégát képzel maga fölé, miközben a párjával van – és nagyon sokan végül valóra is váltják ezt a fantáziát: a nők 30%-a szeretkezett már olyan férfival, akiről sokat ábrándozott.

És bár teljesen ártalmatlan az ilyenfajta álmodozás, a megkérdezett férfiak és nők több, mint hatvan százaléka szerint megcsalásnak számít. Szóval, az a biztos, ha inkább nem akarod tudni, mire gondol a nő szex közben…

És ezeket olvastad már?