ÉLETMÓDI

A munkahelyi szex 7 aranyszabálya

Ha ezeket betartod, nemhogy nem buksz le, de az egész napodat beragyogja a gyönyör!
címkék:
  • Szerző: S.M.

Az irodai székeket bizony nem csak üldögélésre tesztelik - hidd el, többet bírnak  (és valószínűleg többet láttak), mint gondolnád! Az egész munkahetet bearanyozó légyotthoz minden adott: ha az alábbi szabályokat betartod, csak egy szenvedélyes kollégára lesz szükséged!

1. Soha ne avass be senkit!

Bármilyen jó fej is a kolléganőd, soha nem tudhatod, mikor kapja el a féltékenység. Ne meséld el, hogy mit műveltél azzal az elképesztően szexi borostással a marketingosztályról, mert az állásodba kerülhet!

2. Térképezd fel, hol van kamera!

A mai irodákban szeme is van mindennek, nem csak füle. Gondosan figyeld ki, hogy hol vannak a biztonsági kamerák, mielőtt valamelyik fájlmegosztón látod viszont magatokat!

3. Ne csináld a főnökkel!

Ok, persze hogy ez a legizgalmasabb, de akkor se! Úgyis kiderül, és akkor hidd el, téged ítélnek majd pótolhatónak. Ráadásul ha egyszer elindul a pletyka rólatok, soha senkit nem fogsz meggyőzni arról, hogy a szakmai tehetséged miatt ível felfelé a karriered.

4. Öltözz alkalomhoz illően!

Ha nem írnak elő egyenruhát, akkor úgy válaszd meg az aznapi toalettedet, hogy könnyen le tudd dobni és gyorsan fel is tudd venni. És lehetőleg ne kelljen közben újravasalni.

5. Gondoskodj alibiről!

Foglald le a tárgyalót, és vegyél fel előre egy konferenciabeszélgetést, amit lejátszhatsz közben - ez még az esetleges hangokat is leplezi. Egyébként is: szex közben is tartsd a szád! Hiába minden konspiráció, és nemzetközi Skype-értekezlet, ha közben a folyosón is az visszhangzik: "Imádlak, te csődör!"

6. Legyen nálad sminktörlő és pótharisnya!

A légyott előtt szabadulj meg legalább a rúzsodtól: egyébként nehéz lesz kimagyarázni, hogy csak értekezlet hevében lett korallszínű az inggallérja.
A harisnyádon pedig tuti, hogy fel fog szaladni a szem - ha máskor nem, akkor, amikor próbálod magadra visszarángatni.

7. Ne vágyj romantikára!

Nincs sok időtök: ez nem a cirógatós összebújások ideje, ilyenkor a szenvedély dominál. Ne most akard megbeszélni a jövőtöket - koncentrálj a pillanatra! Egy rövid, de annál hevesebb menet elképesztően felpörget majd titeket, hogy annál nagyobb lendülettel essetek egymásnak éjjel is!

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
címkék:
És ezeket olvastad már?