ÉLETMÓDI

A legérzékibb csók, így tüzeld fel a vágyat!

Az előjáték fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ráadásul akad egy testrész, amit talán nem kényeztetsz gyakran, pedig neked és a párodnak is mennyei gyönyört okozhat.
  • Szerző: Z.B.

Nem is gondolnád, hogy milyen sokféleképpen csókolhatod és izgathatod a nyakat. Lehetsz gyengéd vagy vad, a lényeg, hogy ne hanyagold el ezt a területet. Indulj el a felfedező úton!

A pasiknak!

Tégy egy sétát a vad oldalon. Amikor nem számít rá, fogd meg gyengéden a nyakát, és lehelj csókot a füle mögé. Közben az ujjaiddal cirógasd a tarkóját és a karját, suttogj izgató szavakat. A csók mellett lágyan simogasd a nyelveddel, vagy harapd a fogaddal. Ahelyett, hogy minden érintés után felemelnéd az ajkaidat, csúsztasd végig őket, fel a tarkóján vagy le a mellkasára. Váltogasd a heves és gyengéd csókokat, így feltüzelheted a vágyat.

A csajoknak!

Öleld meg hátulról, és lassan simítsd el a kedvesed haját a bal oldalról, hogy szabad legyen az út a nyakához. Lágyan lehelj bőrére, és erotikus borzongás fog végigfutni a hátán.

Fordíts magad felé, és haladj a nyelveddel a kulcscsontján végig, majd vándoroljon a nyelved a mellére és az érzékeny bimbók felé.

Ezután csak ki kell várnod az ő válaszát a szenvedélyes csókjaidra.

Mindkettőknek!

Nagyon fontos, hogy az elején ne légy túl heves és vad. A legjobb, ha csak a leheleteddel izgatod. Lassan érintsd meg az ajkaiddal és a nyelveddel is. Felváltva legyél féktelenül erotikus és érzéki. Fokozhatod a gyönyöröket, ha egy forró zuhany alatt választod az előjáték ezen módját, de egy jégkockával is megfűszerezheted az szexet.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?