ÉLETMÓDI

A csikló csak a jéghegy csúcsa, ismerd meg a láthatatlan gyönyört!

Ha nem tudsz aktus közben a csúcsra jutni, ne ess kétségbe! Sok nőnek nem sikerül, de nem lehetetlen megtapasztalni ezt a mennyei gyönyört sem. Ismerd meg a titkot!
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Csak egy mítosz, hogy a tökéletes szex az, amikor egyszerre juttok a csúcsra, a nő pedig közösülés közben éri el az orgazmust. Ez a tévhit sokaknál felesleges szorongást okoz, és azt gondolják, talán velük nincs rendben valami. Pedig a nők 70%-a még soha nem tapasztalta a hüvelyi orgazmust, és kizárólag csak a csikló stimulációjával képes elélvezni.

1. A csiklónak hatalmas szerepe van az élvezetben!

A nők több mint a fele csak a csikló izgatásával tud a csúcsra jutni, ami megtörténhet kézzel való és orális stimulálás következtében. Sokan azt hiszik, a csikló csak annyi, ami kívülről látszik, de mélyen benyúlik a hüvelybe, az idegszálak végigfutnak egészen a szeméremajkakig. Így ennek az apró dombocskának az izgatása valóban felhevíti a teljes vaginát, és a behatolás sokkal intenzívebb és finomabb lesz.

A G-pont tulajdonképpen a csikló hátsó része, ami a hüvelyben helyezkedik el. Így a külső stimulációval az örömszerzés gombját aktiváljuk.

2. Fontos az előjáték!

A hosszú előjáték nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kirobbanó legyen az orgazmus. Szánjatok rá időt, hogy kellően izzon a vágy, és még véletlenül se legyen kellemetlen a behatolás. Aktus közben a pénisz súrlódása is izgatja a csiklót, de nyugodtan nyúlj magadhoz, vagy használjatok játékszereket, ami mindkettőtöknek eszméletlen érzés lesz. Bátran kombinálj mindent, ami jó neked.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?