ÉLETMÓDI

7 orgazmuspozitív szexpóz, ami előhozza a nőből a perverzet

A legtöbb férfi szerint a csendes nők az ágyban is visszafogottak. De vajon valóban igaz lenne ez? Ha kipróbálod ezeket a technikákat, rájössz, hogy nagyon nem így van...
  • Szerző: JD

A férfiak általában óvatosan közelítenek a visszahúzódó, csendes nőkhöz, és ez nincs másképp az ágyban sem: extra kéréssel, kívánsággal nem mernek előjönni -  ami nagy hiba. A tapasztalt férfiak ugyanis tudják, hogy egy ilyen nőből csak elő kell hozni a szexéhes fenevadat, és szenvedélyesek az ágyban. Néhány új pózzal a nő felfedezi a testét, a gyönyört, és onnantól fergeteges éjszakák várnak rátok!

1. Kezdésnek a klasszikus misszionárius is megteszi

Amit azért lehet fokozni, rengeteg szédítő variációja van: izgathatod közben a csiklót, felemelheted a nő egyik lábát (eszméletlen mély a behatolás így), és közben simogathatod a melleket.

2. Ha nagyon szégyellős, vessétek be a kutyapózt!

Vannak nők, akik nem szeretik, ha a férfi látja őket meztelen, és az aktus alatt végig feszélyezve érzik magukat. Kutyapózban ez nincs, hiszen háttal van neked, nem figyeli, hogy mit szólsz a melléhez, súlyfelesleghez. Csak érez.

3. Ha a kutyapóz sok: kiflipóz

Sok szégyellős nőnek túlzás a kutyapóz, túl extrém lehet elsőre. Feküdjön az oldalára, te mögé, és karold át – pont, mint elalvás előtt. Csodálatos így a behatolás hátulról, és végig érzi a tested…

4. Ne érjetek egymáshoz

Vagyis maszturbáljatok egymás előtt. Így megszokja, hogy mindent lehet, és te is látod, hogy mit, hogyan szeret. Feküdjetek egymás mellett, hogy ne legyen zavarban, amiért figyeled.

5. A lovaglópóz is oldja a gátlásokat

Sokan nem is gondolják, hogy ez a póz mennyire jó a szégyellős nőknek: ha félénk, és irányíthat, biztonságban érzi magát. Aztán, ahogy egyre jobban belejön, igazi tüzes vadmacska lesz belőle…

6. Próbáljátok ki az összebújós lótuszt

Ülj törökülésbe, ő pedig ereszkedjen rád. Szoros, intim póz, közben végig ölelhetitek egymást, és imádni fogja, hogy végig érzi a tested melegét.

7. De az is megér egy próbát, amikor a nő fordítva lovagol

A nő irányít, de háttal van neked, így tényleg csak az érzéki ritmust kell éreznie…

És ezeket olvastad már?