Létrehozva: 2017.03.23.

7 különböző női orgazmus létezik

Minden nõnél más módszer váltja ki leggyorsabban a gyönyört. Ha ismered a különbözõ orgazmusokat, könnyebben alakítod úgy szex közben az eseményeket, hogy csajod mielõbb eljusson a csúcsra.

1. Csikló orgazmus

A női test idegvégződésekkel legsűrűbben ellátott része a csikló, több mint nyolcezer található benne, melyek izgatása rendkívül intenzív orgazmust okoz. Ez a fajta külső orgazmus a leggyakoribb beteljesülési forma a nőknél, így nem meglepő, hogy a nők több mint 80 százalékának szüksége van a klitorisz izgatására, ahhoz, hogy orgazmust érjen el.

2. Hüvelyi orgazmus

A vaginális orgazmus sokkal intenzívebb élményt tud okozni, mint a klitoriális, de az előzővel ellentétben ezt csupán a nők 15 százaléka képes elérni. Fontos milyen dőlésszögben hatol be a pénisz az aktus során, hiszen minden hüvely nemcsak alakjában más, de másfelé is dől. Így érdemes addig keresni az izgalmas pózokat, amíg be nem következik a hüvelyi orgazmus. A pénisz merevsége, szöge valamint az adott mozdulatok energiája is mind befolyásolja az orgazmus elérését.

3. G-pontos dupla orgazmus

A csikló ezen része a hüvely belső falában, annak is a hasfal felőli részén stimulálható, s ahogy ez a terület megtelik vérrel, csiklómerevedés jön létre. A merev csikló belső részén található G-pont rendkívül intenzív gyönyört okoz. Hiszen ha a csikló külső és belső (G-pont) része egyszerre jön izgalomba, úgy a nő orgazmusa sokkal erőteljesebb lesz, innentől kezdve már dupla orgazmusról beszélhetünk. Ezt csak tényleg kevés nő tudja elérni, ezért nagyon fontos a test ismerete, a gyakorlás és a türelem, valamint a párok közötti megfelelő kommunikáció.

4. U-pont orgazmus

Az U-pont a csikló alatt, a húgycső és a hüvely közötti foltnyi területen található. Ennek finom simogatása rendkívüli izgalmakat tud előidézni a nő számára. Csak a foltnyi terület ingerlése szerotonin termelést vált ki a nők agyában így sokkal intenzívebben élik át az orgazmust, ha megfelelően izgatják.

5. A-pont orgazmus

Az A-pont a méhnyaknál található, egészen mélyen a hüvelyben, annak is az elülső (hasfal felőli) részén. Nagyon érzékeny és csak finoman szabad hozzáérni. Hasonlóan a G-ponthoz, ennek a területnek is más a struktúrája, de csak izgalmi állapotban tapintható ki. A-pont orgazmus esetén előfordulhat, hogy a nő spriccelve élvez, vagyis folyadék távozik az intimzónájából.

6. Spontán orgazmus

Hasonlít ahhoz, mint amikor maszturbál az ember vagy pornót néz, és az ettől felhevült izgalmi állapot hatására magához nyúl és elélvez. Az erősen felfokozott izgalmi állapotot egyes nők képesek elérni anélkül is, hogy magukhoz érnének. A vagina belső fala kitágul és beszűkül és ugyanúgy megtörténik az orgazmus, mintha a nő aktusban vett volna részt. Mindez működik az illető nő akaratán kívül is.

7: Anális orgazmus

Ha kellő előkészülettel, kölcsönös bizalommal, fokozatosan és jól csinálják, az anál szex fantasztikus élményt tud nyújtani a nőnek is. Annyira jót, hogy nagyon sokan el is mennek tőle, hiszen a csiklóhoz hasonlóan ez a rész is rengeteg idegvégződéssel van átszőve, amit érdemes felfedezni!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

magyarnemzet.hu

Moszkvai terror: csattanós üzenetet küldött az orosz külügyi szóvivő

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza