ÉLETMÓDI

6 jel, amit soha nem vesznek észre a nők, amikor megcsalják őket

Aki megcsalja a párját, általában igyekszik eltüntetni a nyomokat. Aki pedig hinni akarja, hogy nem csalják meg, az arra törekszik, hogy elnémítsa a gyanakvó belső hangot. Az eredmény: teljes meglepetés, amikor mégis kiderül az igazság. De vajon mi az a hat jel, ami valóban arra utal, hogy a férfi a tilosban jár?
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hirtelen nagyon adni kezd magára

Önmagában jó dolog, ha egy pasi ad magára, de amikor hirtelen piperkőccé válik, és az edzőtermet is sokkal gyakrabban látogatja, mint korábban bármikor, akkor lehet, hogy jobban érdekli a saját teste, mint a házassága.

Nem visz magával a céges rendezvényekre

Hetente akár több estét is céges vacsorákon, üzleti találkozókon és csapatépítő rendezvényeken tölt, és erre persze téged nem hív meg. Ráadásul később azt is megtudod, hogy mások elvitték a feleségüket. Lehet, hogy ez önmagában még nem megcsalás, ám annak a jele, hogy nem akar egy olyan nő előtt a feleségével mutatkozni, aki “megérti” őt. Különösen akkor kezdj gyanakodni, ha korábban mindig magával vitt az ilyen rendezvényekre.

Gyakran dühbe gurul

Egyre gyakoribbak az olyan hirtelen dühkitörések, amelyek korábban nem voltak rá jellemzőek? Lehet, hogy a bűntudat tör így utat magának. Mivel nem elég erős hozzá, hogy elmondja az igazat, inkább téged hibáztat. Ha egyszer csak azzal vádol, hogy nem érted meg, és még a takarításban sem vagy jó, ráadásul a ruhádat is kritizálja, ne tűrj túl sokáig, inkább derítsd ki, mi van a folytonos kritika mögött.

Találékonyabb lesz a hálószobában

Ha olyan trükköket dob be az ágyban, amiről nem tudod, vajon hol tanulhatta, vagy olyasmire kér, ami eddig szóba sem jött – nos, akkor lehet, hogy tényleg máshol tanult pár dolgot...

Többet iszik, dohányzik, és kerül téged

A bűntudat abban is közrejátszhat, hogy rossz szokásokra kap rá. Ha egy férfi szeretné elhagyni a feleségét, de nem elég bátor hozzá, akkor megpróbálja pótcselekvésekkel csillapítani a rossz érzést: megiszik néhány pohárral, dohányozni kezd, a játékba, vagy épp a költekezésbe menekül. Az is jellemző lehet, hogy minél kevesebb olyan helyzetet teremt, ahol szemtől szemben kell beszélnie veled.

Hirtelen titkosítja a telefonját

Ha eddig bármikor belenézhettél a telefonjába, most azonban jelszót tesz rá, az arra utalhat, hogy van mit titkolnia. Ha úgy általában zárkózottabbá válik, akkor érdemes komolyan elgondolkodnod, és lépéseket tenned, hogy kiderítsd az igazságot akkor is, ha ő esetleg tagadná a félrelépést.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?