ÉLETMÓDI

500 orgazmus naponta, extrém történetek a nagyvilágból! - Fotók

Orgazmus bárhol és bármikor, ingerlés nélkül, naponta 500 alkalommal? Elképesztő betegségek a világ minden tájáról! Nem fogsz hinni a szemednek!

1. Napi 500 orgazmus

A Persistent Genital Arousal szindróma egy nagyon ritka betegség. A nemi szervek folyamatosan aktívak, így mindenféle ingerlés nélkül megeshet, hogy orgazmust produkálnak, naponta többször is. Mindegy, hogy az ember egy tárgyaláson van, esetleg a metrón, bárhol érheti a gyönyör, ami ebben az esetben inkább átok.

Zara Richardson körülbelül napi 500 orgazmust tapasztal. Azt mondja, ez hihetetlenül kimerítő, és nem könnyíti meg a párkeresést sem.

2. Egy évtizede tartó erekció

Ha a Viagra hatása nem múlik el négy órán belül, a használati útmutató arra int, hogy fordulj orvoshoz. Képzeld el milyen, ha az erekció tíz évig tar! Charles Lennon,

egy orvosi műhiba miatt pontosan egy évtizede él együtt merev hímvesszőjével.

A férfi egy implantátumot helyeztetett be magának, de eltávolítani már nem tudják. Teljesen megkeseríti az életét, a kapcsolatai megromlottak, remeteként él. A korrekciós műtétet egy orvos sem vállalja az esetleges kockázat miatt.

3. A nő, akinek két vaginája van

Hazel Jones tinédzser korában nagyon fájdalmas menstruációs görcsökkel küzdött, a pasija pedig arra hívta fel a figyelmét, hogy teljesen máshogy néz ki ott lent, mint más lányok.

Ekkor Hazel orvoshoz fordult, aki megállapította, hogy a nőnek két vaginája, két méhe és négy petefészke van. Azóta Hazel megtanult együtt élni a különleges adottságaival, és már a szex sem fájdalmas neki.

4. Hármasikrek 2 méhből

Hanah Kersey azzal a ritka rendellenességgel született, hogy két méhe fejlődött ki. Az orvosok nagyon meglepődtek, amikor a nő teherbe esett, és egy vagy két gyerek helyett, kiderült, hogy 3 babát vár. Az egyik méhében egyedül fejlődött ki gyereke, míg a másikban egypetéjű ikerként másik kettő. Bár az orvosok féltek a komplikációtól, ami felléphet a terhesség alatt, mind a négyen jól vannak, és nagyon boldogok.

5. Két farok egy gatyában

Ha egy nő rendelkezhet két vaginával, akkor már nem is olyan meglepő, hogy egy férfinek két pénisze legyen. Egy nevét elhallgatni kívánó férfinek valóban két farka van.

A meglepő, hogy mind a kettő működik, és képes az egyidejű merevedésre.

6. Nők vagina nélkül

Léteznek olyan nők, akik vagina nélkül születnek. A rendellenesség nagyon veszélyes. Általában ezek a nők nem rendelkeznek méhvel és petefészekkel, így nem is menstruálnak. Azonban megesik, hogy van méhük és vérzésük is, de sajnos vagina híján nem tud hova ürülni.

7. A férfi, akinek méhe van

A 37 éves Bob, azért fordult tinédzserként orvoshoz, mert véres volt a vizelete. Mint kiderült semmi komoly, csak megjött a menstruációja. Ugyanis a férfinek van méhe, méhnyaka, petefészke és petevezetéke is, így lehetséges, hogy menstruált. Még sokan azt beszélik ő lehetne az első férfi, aki átélhetné a terhességet, Bob a méheltávolításon gondolkodik.

8. A legnagyobb természetes mellek

Annie Hawkins - Turner úgy vonult be be a Giuness Rekordok Könyvébe, mint a legnagyobb természetes keblekkel rendelkező nő. Annie szinte nem is emlékszik rá mikor hordott boltban kapható melltartót, talán még általános iskolában. Melltartóit varratja magának.

160 kiló, ebből mellei 50 kilogrammot tesznek ki.

9. A legnagyobb mellimplantátum

Beshine rendelkezik a világon a legnagyobb mellimplantátummal, ami tízezer köbcenti. Bár sokan úgy gondolják, ez nagyon kényelmetlen lehet, és sok egészségügyi problémához vezethet, a modell nagyon boldog, és elégedett a kebleivel. 

10. Gigantikus herezacskó

Wesley Warrennek annyira megnagyobbodtak a heréi, hogy már péniszét is nehezére esett megtalálni. Végül megműtötték, de egy év múlva meghalt diabéteszben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?