ÉLETMÓDI

5 tipp: Így kényeztesd a férfit szájjal!

Szeretnél mindent megadni a pasidnak, amire csak vágyik az ágyban? Megmutatjuk, hogy repítheted a fellegekbe a száddal. Teljesen beleremeg majd!
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Az orális szex tökéletes előjáték, de miért ne lehetne néha ez maga az aktus? Kényeztesd a párod a száddal, adj meg neki mindent, amire vágyik. Néha megérdemli, hogy csak ő legyen a középpontban. Csinálhatjátok felváltva is, így mindkettőtöknek része lesz a kalandban.

Így lesz mennyei az élmény!

1. Éreztesd vele, hogy különleges!

Szánj arra időt, hogy egy igazán különleges erotikus élményben részesítsd. Főzz finom vacsorát, és közben csábítsd el a pillantásoddal. Beszélgessetek izgalmas és szexi dolgokról, mondjuk, hogy hol csinálnátok szívesen. Gondoskodj róla, érezze, hogy mennyire szereted. Egy pohár bor megalapozhatja az éjszakát.

2. Õrjítő erotikus masszázs!

Folytatódjon az este egy kis masszázzsal. Menjetek be a hálóba, és olajjal dörzsöld be a hátát, hagyd, hogy ellazuljon. Forduljon a hasára, és masszírozd a mellét, a hasát és a karjait. Ha már alig bír magával, akkor a kezeiddel kalandozz délebbre.

3. Legyél nagyon lassú!

A lényeg, hogy ne ronts ajtóstól a házba. Nem baj, ha már begerjedt és siettetné a dolgot, te csak maradj higgadt és mindent lassan csinálj.

Ettől teljesen meg fog őrülni, viszont a végén hosszabb és intenzívebb orgazmusban lesz része.

4. Fontos a szemkontaktus!

Folyamatosan nézz rá! Mikor a kezed dolgát lassan átveszi a szád, végig nézz a szemébe. Így láthatod, hogy milyen hatással vagy rá, ami neked is nagyon izgató lesz. A pasi ekkor már egy másik univerzumba lép át, de ha egymás szemébe néztek, megmarad a kommunikáció. Ha látja rajtad, hogy mennyire élvezed, az a fellegekbe repíti majd. A kezeddel tovább masszírozhatod a mellét.

5. A kéz és száj kombinációja!

Nyugodtan használd a kezed, miközben orálisan kényezteted a pasit. Az ajkaid meghosszabbításaként tökéletes funkciót láthat el. Nyugodtan forgathatod a csuklód, így az egyszerű fel-le mozgás helyett csavaró mozdulatokat végezhetsz. A nyelvedről se feledkezz meg, hiszen azzal is fokozhatod a gyönyört.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?