ÉLETMÓDI

5 szexpóz, és egy kis méretű férfival is őrjítő lesz a szex

Hidd el, a méret tényleg nem számít. Ha ismered a tökéletes technikákat, akkor minden férfival mennyei lesz a szex. Íme, az 5 legőrjítőbb szexpóz.
  • Szerző: Z.B.

A szex sokkal több, mint az egyszerű, monoton mozgás. Csókok, hosszú, finom előjáték, orális kényeztetés és a tényleges aktus. Azt se felejtsük el, hogy péniszméret ide vagy oda, a nők 80 százaléka képtelen a hüvelyi orgazmusra...

Ha mindezt átgondolod, rájössz, hogy valóban nem számít, hogy mekkora a párod szerszáma. Próbáljátok ki ezeket a pózokat, és soha többé nem fog eszedbe jutni, hogy az átlagosnál kisebbel rendelkezik.

1. Fordított cowgirl

Ebben a pózban a nő van felül, de nem szemben, hanem háttal ül a pasinak. Így bármilyen méretű pénisz mennyei gyönyört okozhat, hiszen közvetlenül a G-pontot izgatja.

Ha szereted az anális örömöket, így közben kényeztetheti a popsidat is.

2. Kutyapóz

Ha szerényebb mérettel van megáldva a párod, akkor a hátsó behatolás a legjobb választás. Így lesz igazán mély és intenzív az aktus. Közben a kezével előrenyúlhat és dörzsölheti a csiklód.

3. Hajlított misszionárius

A misszionárius pózt mesteri szintre emelhetitek, ha a lábaidat a férfi vállára teszed. Így minimálisra csökkentitek a távolságot, és igazán mélyre hatolhat a párod.

4. Sima cowgirl

Mindenképpen jó választás, ha a pasi van alul, mert így te irányíthatod a behatolás mélységét és a tempót is. A szexin ringó melleid csak még jobban begerjesztik majd a partnered, így mindketten csak nyerhettek.

5. Olló

Feküdj a hátadra, a csípődet pedig egy kicsit fordítsd el oldalra. A párod térdeljen a lábaid közé, és markolja meg a felül lévő combod. Így a pénisze minden centimétere izgatja majd a hüvelyed, a szabad kezeddel pedig játszadozhatsz magaddal, hogy még szenvedélyesebb legyen az együttlét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?