Létrehozva: 2017.04.21.

5 egyszerű mozdulat az ágyban, amivel mindig megérintheted a G-pontot

A nõi orgazmus igazi rejtély. Sok férfinak meggyûlik a baja vele, de ha tudjuk, hogy pontosan mit érintsünk meg, gyerekjáték lesz a vadító élvezet elérése.

Szerző Sors Edina

„Nem minden nőnek van G-pontnál érzékelt orgazmusa, ami teljesen normális” - mondja Sari Cooper szexterapeuta, és igaza van, mert kutatások szerint a nők egyharmada élte át ezt a fantasztikus érzést.

Ne add fel, hiszen ez bármikor megtörténhet veled is. Most mutatunk 5 egyszerű mozdulatot, ami segíthet, hogy végre átéld a mennyei gyönyört.

 

1. Gyöngéd kanalazás

Feküdj az oldaladra, és engedd, hogy a partnered hátulról mögéd kerülhessen, és így hatoljon be. Ebben a helyzetben a merev pénisz olyan szögben áll, hogy nagy eséllyel a hüvelyfal azon részét ingerelheti, ahol a G-pont elhelyezkedik. Közben persze arra is van lehetőséged, hogy tartsd, vagy magadhoz húzd a partered combját, ezzel elősegítve a mélységet. Ne feledd, hogy ebben a pozícióban a mellbimbóidat is könnyen eléri a férfi, sőt, még a csiklód is szabadon simogathatóvá válik. Ez fokozza a véráramlást a G-pont felé, így az orgazmus elmaradhatatlan.

2. Szezám tárulj

Fordulj hanyatt, engedj teret partnerednek, hogy a bal lábad fölé helyezkedhessen, a jobb lábad pedig megemelhesse a vállára. Így az övé lesz az irányítás, ő vezérli a ritmust is, te csak add át magad  az érzésnek. Természetesen ebben a pózban hangot adhatsz annak, hogy pontosan mit érzel, segítve ezzel a partnered, hogy megtalálja a mindkettőtöknek élvezetet nyújtó tolóerőt. 

3. Érzéki dorombolás

 

Feküdj hasra, és emeld meg a csípődet, a kényelem kedvéért rakjatok a hasad alá 2-3 párnát. Így a partnerednek roppant egyszerű lesz a behatolás, számodra pedig kényelmes lesz a póz. Ez a helyzet is remek lehetőség arra, hogy a párod pénisze a G-pontot ingerelhesse, hiszen pontosan a hüvelyfalhoz fog behatoláskor ütközni. Már csak a megfelelő szöget és mélységet kell megtalálnotok, ehhez pedig te tudsz segítséget nyújtani. Természetesen az is növelheti az izgalmat, hogy ilyenkor olyan szavakat használsz, ami mindkettőtöknek gyönyört okozhat. Ez a pozíció a kutyapóz egy olyan változata, ami több szögben ad lehetőséget a behatolásra, így nagy valószínűséggel összejön számodra a G-pont orgazmus.

4. Élvezet a csúcson

A partnered feküdjön hanyatt, te pedig ülj az ágaskodó hímvesszőbe behajlított lábbal, úgy, hogy a combjain hátul támaszkodj meg. Ezt a póz a „három kincs ládája” is. Hiszen nem csak a G-pontot keresheted meg a mozgásoddal, és irányíthatod a péniszt a saját hüvelyfalad legbizsergetőbb pontja felé, hanem a csiklód és a mellbimbód  is könnyen elérhetővé válik a párod számára, mindkettőtök legnagyobb örömére.

5. Add meg magad és nyílj meg!

Helyezkedj el kényelmesen a hátadon. Emeld meg mindkét lábad, és húzd a mellkasodhoz. Partnered  térdeljen le úgy, hogy a csípődet meg tudja közben fogni. Ebben a helyzetben te teljesen meg tudsz a párodnak nyílni, így a tolóerő akár keményebb, akár lágyabb is lehet. Szinkronba hozva kettőtök vágyainak, érzéseinek lüktetését, ez  eljuttat benneteket a várva várt élvezetig.

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

magyarnemzet.hu

Xavi fura családi drámája: ki kell rúgnia a segédedzőjét, aki a bátyja

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól