ÉLETMÓDI

5 biztos jel, hogy előző éjjel megcsalt a csajod

Előző este egyedül feküdtél le, és éjszaka csak besurrant melléd az ágyba, mert a barátnőivel volt moziban? Nos, ha tele vagy kétségekkel, érdemes reggel egy kicsit jobban odafigyelned a nődre, hátha félrelépett....
címkék:
  • Szerző: Ripost

1. Különösen vonz

Egy nő minél több orgazmust élt át, annál több feromont bocsát ki a szervezete. Ez az anyag pedig azért is felelős, hogy te vonzóbbnak érezd. Így aztán, ha reggel sokkal jobban kívánod, mint máskor, ne csodálkozz!

2. Vidámabban ébred

Egy amerikai kutatás szerint a rendszeres szex hatására boldogabb lehet. Állítólag, akik hetente 2-3 alkalommal szeretkeznek, 55%-kal boldogabbnak érzik magukat. Ha nyoma nincs a csajodon a depressziónak, de ennél kevesebbszer bújtok ágyba,  érdemes elgondolkodnod.

3. Sokkal szebbnek látod

Szex közben rengeteg változás megy végbe a testben. A nők arca például gyakran kipirul, de a megemelkedett ösztrogénszintjétől is sokkal szebbnek és egészségesebbnek látszik.

4. Mélyen és nyugodtan aludt

Szex után 30%-kal nő a prolaktinhormon szintje, mely elősegíti az alvást nemcsak a nőknél, de a férfiaknál is.

5. Kisimult, és nem kötekedik

Az oxitocinhormonnak köszönhetően sokkal elégedettebb, és nem forgatja ki a szavaidat. Reggel mosolygósan ágyba hozza neked a kávét, és kivételesen mindenben neked lesz igazad.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?