ÉLETMÓDI

4 szokatlan dolog, amire mind jó a sperma!

El sem hinnéd, mi mindenre lehet használni! Vagy csak nem szeretted volna elképzelni....
címkék:
  • Szerző: S.M.

Nehezen képzeljük el azt a helyzetet, amikor komolyan körülüljük az asztalt és azon morfondírozunk, hogy hogyan lehetne még felhasználni a férfiak legintimebb testnedvét - de a világ szerencsére elég nagy hely ahhoz, hogy éljenek benne olyanok, akik ezt megtették helyettünk. 

Kigyűjtöttük a legjobb ötleteket, amiket te is bátran kipróbálhatsz otthon! (Mármint ha tényleg van hozzá kedved.) 

1. Arcpakolás 

Tracy Kiss szépségblogger esküszik rá, hogy a spermapakolás gyógyította ki a rosaceájából, csodát tesz a kombinált bőrrel és a tág pórusokkal. Bár az egyik beszerzési módja jól ismert a keményebb pornófilmekből (aki kíváncsi rá, az a facial keresőszóval tudhat meg a kelleténél többet a témáról), ő mégsem csak így jut hozzá. Állítása szerint egy barátja segít neki a bőrápolásban: a házhozszállítós kajákhoz mellékelt kis tartályokban biztosítja a kozmetikai csodaszert. 

Tény, hogy nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot és biztosan nem tesztelték állatokon (legalábbis nagyon-nagyon reméljük), de akkor is: fujj. 

2. Szarvastejes sör

Tavaly egy új-zélandi bár kínálta a vendégeit "szarvastejes" stout-tal, azaz szarvasspermával feldobott sörrel. A gusztustalankodás ráadásul nem volt előzmény nélküli: 2011-ben a szintén új-zélandi Green Man Pub állt elő egy almás-lóspermás koktéllal - nyilván valaki nagyon rákapott az ízére, ezért fedezték fel a piaci rést. 

A szakértők szerint komolyabb gyomorbántalmaid nem lesznek tőle: a sperma nagy része ugyanis víz, de ezen kívül tartalmaz fehérjét, aminosavakat, cinket, káliumot, cukrot, sőt, C-vitamint is! A reggeli turmixba valamiért mégsem ezt kérjük...

3. Festészet orgazmussal 

Nem, nem a kép volt annyira jó, hogy aki csak látta, elélvezett tőle: egy német művész, Martin von Ostrowski egy teljes kiállítást rendezett azokból a képekből, amiket a saját ejakulátumával festett. A Schwules Museum közlése szerint egyetlen képhez 30-50 adag sperma szükséges. 

Senkit nem beszélünk le arról, hogy ha van kedve, utána csinálja, de arról már igen, hogy a művekkel a nagyközönséget is meg akarja örvendeztetni. 

4. A reggeli rosszullétek ellen 

Egy neurológus, bizonyos Gordon Gallup azt állítja, hogy a sperma fogyasztása sokat segíthet a várandós nőket kínzó reggeli hányingeren, hiszen ez segít a szervezetüknek mielőbb hozzászokni az apuka DNS-éhez. A reggeli rosszulléteket ugyanis az okozza, hogy szervezet küzd a papa és a baba a női test számára idegen genetikai állományával. 

Erre csak annyit tudunk mondani: nem véletlen, hogy ezt az elméletet egy férfi állította fel, akinek ráadásul úgy tűnik, hogy még az életében nem volt soha hányingere. 

forrás: Women's Health 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?