ÉLETMÓDI

10 meglepő tény a péniszről

Sok férfi azt hiszi, mindent tud róla. Ahhoz képest, mennyit foglalkoznak vele, nők is, férfiak is, tudunk újat mondani!
címkék:
  • Szerző: sm

1.    Akár súlyt is emelhetsz vele

Férfi olvasóink most odakaptak, ugye? Pedig van, aki traktorpótkocsit, sőt egy vadászgépet is elhúz a szerszámával! Ha kíváncsi lennél a kung-fu–technikára, kattints a videóra!

 

2.    Az erekciót osztályozni is lehet

Áll vagy nem? – nos, ennél azért bonyolultabb. A Viagra kutatásakor állították fel a hivatalos erekció-skálát. Íme a fokozatok:
1. nagyobb, mint volt 
2. nem elég a behatoláshoz 
3. harcra kész, de még nem kőkemény
4. teljesen merev

3.    Ugyanolyan érzékeny, mint a nőknek 

Igen, megmérték: a férfiak pénisze ugyanolyan érzékeny az érintésre, mint a vagina. A pénisz legérzékenyebb területe a fityma csúcsa és a makk alatt található terület, a kantár (frenulum). A vizsgálat szerint már 0,2 grammos nyomást, azaz érintést is képesek megérezni ezek a területek.  

4.    Ha nem tartod tisztán, könnyebben fertőz az AIDS

A körülmetéletlen férfiak fitymája alatt buja baktériumflóra virágozhat, mely az oxigénszegény környezetben segíti a fertőzést okozó bacik és vírusok túlélését. Szóval mosakodj és használj óvszert! 

5.    A reggeli merevedés fájhat 


Akár lucskosat álmodott egy férfi, akár nem, jó eséllyel ébred merevedéssel.

A férfiaknak éjszakánként 3-5 teljes merevedésük van,

 

jellemzően a mély, gyors-szemmozgású alvási fázisban. A pechesebb pasiknak ez úgy fáj, hogy felébrednek rá, miközben a normális, ébren előforduló erekciójukkal semmi bajuk nincs. Szerencsére ez ritka jelenség, viszont nyugtalanító, hogy az orvosok nem tudják az okát.

6.    A nők nagyobbra emlékeznek!


Az álom valóra vált: a nők egy friss vizsgálat szerint nagyobb szerszámra emlékeznek, mint amekkorával valójában dolguk volt! 41 csajnak adtak a kezébe egy 3D-s nyomtatóval készített dildót fél percre. Utána 32 másik közül kellett megkeresniük ugyanazt, de mindegyikük nagyobbat választott az eredeti helyett. Hurrá! 

7.    Annyiszor lyukasztod ki, ahányszor csak kedved tartja!

Ha nem elég az az egy lyuk, ami eleve a szerszámodon van, nyugodtan aggasd tele piercinggel. A hivatalos Guinness-rekordot Rolf Bucholz tartja, aki 453 piercinget visel, ebből 278-at a péniszén! Vajon mire tudja így használni?

8.    Van, aki szereti a tökön rúgást


Valószínűleg ez az utolsó dolog, ami a kívánságlistádon szerepel, de mások erre gerjednek: a dominák különszolgáltatásai között felbukkan ilyen kitétel. Jó pénzért szívesen alád rúgnak. Egy fétisoldalon tízezren jelezték, hogy izgatja őket a téma, a youtube pedig 33000 találatot ad a „bullbusting” kifejezésre. (Kattintás csak saját felelősségre!) 
A japán nyelv külön szakkifejezést használ erre: tamakeri. 

9.    A megcsavarodott herék miatt elveszítheted az egyik golyódat! 

Kezdjük a jó hírrel: nem tudnak úgy összepöndörödni, mint a fülhallgatód zsinórja, mert a zacsiban egy vékony membrán választja el a kettőt. De meg tud úgy csavarodni, hogy az egyik ondóvezeték elzárja a vér áramlását: ez borzasztóan fájdalmas és súlyos bajt okozhat, ha nem kezelik azonnal! 

10.    Az erekció rossz döntéseket hozat veled

Hivatalosan is vizsgálták, miként döntenek a férfiak tiszta fejjel és maszturbálás közben: nem meglepő, hogy az orgazmushoz közel mindent szexibbnek találtak a női cipőktől a 2 fiú-1 lány felállás ötletén át a cigifüstig. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden pasi a farkával gondolkodik, de

kanosan könnyebben meginogsz – ahogy azt már bizonyára észrevetted. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?