SPORT

Zárt kapukkal búcsúzhat az NB I

Könnyen meglehet, hogy jó ideig az utolsó bajnoki fordulót láthatjuk a hétvégén az NB I-ben. A meccseket már így is zárt kapuk mögött játszák, de nem kizárt, hogy az UEFA Európa összes bajnokságát felfüggeszti.
  • Szerző: SK

Furcsa fordulót rendeznek ma az NB I-ben. A koronavírus miatt hozott veszélyhelyzettel a kormány ugyanis betiltotta szabadtéren az 500 főt meghaladó rendezvények megtartását. Meccsek így lesznek, csak nézők nélkül. Könnyen meglehet azonban, hogy jövő kedden a teljes bajnokságot felfüggesztik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


MTI Fotó

Több európai csapat már karanténba vonult a fertőzés miatt, s itthon is csak addig játszhatnak meccseket, míg egy csapattagnál nem mutatják ki a vírusfertőzést. Az UEFA ugyanakkor kedden úgy dönthet, hogy a kontinens összes bajnokságát meghatározatlan időre felfüggeszti.

A listavezető FTC a sereghajtó Kaposvárt fogadja
Fotó: MTI

Az MLSZ figyelemmel követi az eseményeket:
„Értesítettük a klubokat, hogy klubonként 45 személy mehet be a stadionba, a szurkolók pedig televízión és az interneten nézhetik a meccseket” – mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője, aki hozzátette, a sajtót az új helyzetben a hazai csapatok médiamunkatársai szolgálják ki.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?