SPORT

Exkluzív részletek, így találkozott Kemény Dénes a hollywoodi sztárokkal

Ashton Kutcher és párja, a Budapesten forgató Mila Kunis a Duna Arénában jelent meg. Idegenvezetőjük, egyben sofőrjük Kemény Dénes legendás pólóskapitány a nagy találkozó részleteiről mesélt a Ripostnak.
  • Szerző: szz

Világbajnoki lázban ég a Budapesten tartózkodó Ashton Kutcher és Mila Kunis. A sztárpár két gyerekével hazánkban tölti a nyarat, mivel Kunis nálunk forgatja új filmjét. Természetesen ők is felfigyeltek a napok óta uralkodó vb-lázra, olyannyira, hogy hétfőn délután ki is látogattak a Duna Arénába. A műugróversenyen a pólóválogatottat három olimpiai aranyig vezérlő sikerkapitány, Kemény Dénes kalauzolta Kutcheréket. A szövetség jelenlegi elnöke mesélt a találkozójukról.

"Ki akartak jönni a versenyekre, ezért megkeresték a korábbi amerikai nagykövetet. Vele jóban vagyok, ő kért meg rá, hogy kalauzoljam Kutcheréket. Értük mentem, az én autómmal mentünk az arénába, ahol nagyon jól érezték magukat"

– mesélte lapunknak Kemény.

A házaspár természetesen előzetesen fel lett világosítva, pontosan tudták, hogy egy legendás kapitány a segítőjük. Mint ahogy a vizes sportágakban is jól elboldogulnak.

"Mindketten Kaliforniában élnek, ott sokak kedvence az úszás és a vízilabda. Kértek is állandó akkreditációt, így a két hét alatt többször is megjelenhetnek majd a vébé helyszínein."

A %% szerdai napilapjában elolvashatod, mi zavarta Kutcheréket az arénában, illetve, hogy találkozhatunk újra velük.

És ezeket olvastad már?