SPORT

Átvert szurkolók, pénzért árulják a vb ingyenjegyeit

Nem is kevés pénzt kérnek el a jegyüzérek a hoppon maradt drukkerektől. Az is bejuthat a meccsekre, aki lecsúszott a regisztrációról.
  • Szerző: HBK

Hamar elkapkodták a jegyeket a FINA Masters világbajnokság vízilabda-meccseire. Sokan háborognak emiatt, hiszen rengetegen kíváncsiak a többszörös olimpiai bajnokokkal felálló Millennium csapatra, amit Kemény Dénes irányít. A jegyüzérek több ezer forintért válnának meg az egyébként ingyenes belépőktől.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a mérkőzéseket ingyen lehet megnézni, de a belépéshez szükség lesz regisztrációra és egy nulla forintért kiállított jegyre. Voltak olyanok azonban, akik több e-mail címről regisztráltak, így több jegyhez jutottak, míg többen emiatt lecsúsztak a belépőkről.

A jegyüzérek akcióba is léptek, az elvileg ingyenes jegyeket több ezer forintért már árulják is a hirdetési oldalakon.

„Nem nagyon tudunk mit kezdeni a helyzettel, jogalapunk nincs arra, hogy ezt bármiféleképpen szankcionáljuk, csak megkérhetjük a Jófogást arra, hogy levegyék ezeket a jegyeket. Sajnáljuk, hogy vannak olyan emberek, akik ebből hasznot akarnak húzni” – nyilatkozta a %%-nak a vizes vb szóvivője, Borsa Miklós.

A %% napilap csütörtöki számából megtudhatjátok, hogyan juthat be az eseményekre az, aki nem tudott jegyet szerezni magának.

És ezeket olvastad már?