TÜZELŐÁLLÁS

Világbajnoki aranyat ért a magyar pólólegendák varázslata

Már a szünetben nyolc góllal vezetett a Millennium a Hajós uszodában, a végére még nagyobb lett a különbség. Kemény Dénes sem úszta meg szárazon a döntőt.
  • Szerző: HBK

Csodálatos gólokat dobva simán megnyerte a magyar Millennium csapata a Masters vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának 40+-os döntőjét. Kásás Tamásék a jó erőkből álló orosz Szentpétervárt verték tönkre 16–3-ra a Hajós uszodában.

A 2000-es olimpiai bajnok csapatra épített magyar csapat az első negyedben még csak három gólt dobott, a második negyedet aztán már 6–1-re húzta be. 

A szünet után még inkább elléptek a magyar pólólegendák, szebbnél szebb gólokat dobva sokkolták az ellenfél játékosait. A legeredményesebb játékos végül Biros Péter lett a maga öt góljával, Varga Zsolt három találatig jutott.

A közönség az utolsó percben felállva tapsolta meg a legendákat, akik a finálé megnyerése után természetesen megreptették Kemény Dénes kapitányt, aki a vízben kötött ki, akárcsak az olimpiai aranyérmek után.

A Millennium mellett két másik magyar csapat is aranyat nyert, az Ybl-Octopus 45+-os kategóriában lett első, a 35+-os korcsoportban a Bull's Blood végzett az első helyen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?