TÜZELŐÁLLÁS

Vérfagyasztó támadás, megkergették Erdélyben a magyar úszósztárt

Futnia kellett sportolónknak. Még nagyobb bajba is kerülhetett volna, de azt szerencsére megúszta.
  • Szerző: vav

Rémisztő kalandot élt át nyaralása során Bernek Péter. Rövid pályás világ- és Európa-bajnok úszónk a barátaival Erdélyben nyaral, ahol veszélyes helyzetbe került.

"Nyaralásomat töltöm, a barátaimmal kiroccantunk a Szent Anna-tóhoz, ahol éppen pókereztünk, amikor azt vettem észre, hogy mindenki minket néz és fotókat csinál. Tudtam, hogy nem vagyok annyira ismert, hogy miattam tennék, szóval hátrafordultam, és

megláttam az anyamedvét és a bocsát. Egy méterre voltak tőlünk.

Nagyon meglepődtem, de nem foglalkoztak velünk, célirányosan a hűtőtáskánkhoz mentek, felkapták és elszaladtak. Nagyon profik voltak, a mancsukkal a táska fülét fogták meg, mint egy ember"

mesélte a Borsnak Bernek, aki a nyári, hazai rendezésű FINA-világbajnokságon 200 méteres hátúszásban a hatodik helyen végzett.

A nagy futam

Lássuk a medvét! A mai futóedzés letudva, pedig csak egy átlagos pikniket terveztünk mára... A kék hűtőtáska lehetett ennyire vonzó, vagy a szendvicsek és a keksz illata, de sikerült előcsalogatni a macit a málnásból. Karcolás - és kaja - nélkül megúsztuk. Ugye-ugye, ne igyál előre a medve bőrére:) #erdely2017 #ontour #bvsczuglo #bestrongaa

Közzétette: Bernek Péter – 2017. augusztus 29.

Kis idő múlva a vadállatok visszatértek a "tetthelyre": akkor egy csomag kekszet és egy kürtőskalácsot vittek el az úszó táskájából.

"Na, ekkor igazán beijedtem: abban a táskában volt a kocsikulcsom és a pénztárcám. Ráadásul

a körülöttünk lévő emberek elkezdtek futni, hát mi is sprinteltünk.

Akkor lettünk volna igazán veszélyben, ha odamegyünk a kis bocshoz. Akkor biztosan ránk támadott volna az anyamedve

- mondta a magyar úszósztár, aki a hivatalos Facebook-oldalán így számolt be a kalandról:

"Lássuk a medvét! A mai futóedzés letudva, pedig csak egy átlagos pikniket terveztünk mára... A kék hűtőtáska lehetett ennyire vonzó, vagy a szendvicsek és a keksz illata, de

sikerült előcsalogatni a macit a málnásból. Karcolás - és kaja - nélkül megúsztuk. Ugye-ugye, ne igyál előre a medve bőrére :)"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?