TÜZELŐÁLLÁS

Véres történet! Nem tudtak magukról a karambolozó fradisták

Pár száz euró, kihívott barátnő, balhé a mentősökkel. Egy taxis beszélt arról, mi történt Varga Rolanddal és Busai Attilával balesetük után.
  • Szerző: aka

Durva részletek derültek ki Varga Roland és Busai Attila januári autóbalesetéről. Mint ismert, a Ferencváros focistái egy szórakozóhelyről hazafelé tartva csapódtak egy betonfalnak, a sofőr Varga volt. Elismerték, ittasan ültek az autóban, a Borsnak a helyszínen tartózkodó taxisofőr azt mondta, a játékosok komolyabb botrányt is okoztak.

A szemtanú állítása szerint a játékosok nem tudtak magukról, de nem volt alkoholszaguk.

Az egyik játékos összeveszett a barátnőjével, akit aztán odahívtak a balesethez. Amikor megjött a taxival, az autót az egyikük összevérezte, olyan volt a környék, mint egy mészárszék

- mesélte a taxisofőr, aki fotót is készített a rommá tört Audiról.

Elmondta, a labdarúgók 100 eurót akartak lánynak, majd a táskáját egy kerítés mögé dobták.

Önkívületi állapotban voltak, a sérüléseiket alig lehetett ellátni, egyikük ki-be ugrált a mentőből, lökdöste a mentőst

- mondta a taxis, aki több társával erősítésként érkezett a helyszínre, hogy megvédjék az esetleges botránytól a barátnőt a helyszínre szállító taxist.

A szemtanú azt is elmondta valóban volt harmadik személy a kocsiban, de nem értették miért menekült el a kiérkező rendőrök elől, hiszen nem ő vezetett.

Korábban már napvilágot az eset utáni állapotokról két videó, azokon is jól látszott, hogy a focisták finoman szólva sem viselték nyugodtan az esetet.

Természetesen a taxis név nélkül mesélt az esetről. A játékosok ellen rendőrségi eljárás zajlik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?