TÜZELŐÁLLÁS

Újabb nagy siker, Ganxsta Zolee egész héten ünnepel

Egész héten a finn jégkorong-válogatott világbajnoki címét ünnepli Ganxsta Zolee.
  • Szerző: Ripost

Finnország 3-1-re verte Kanadát vasárnap a pozsonyi hoki-vb döntőjében. Magyarország legnagyobb finn drukkere, Ganxsta Zolee a %%-nak elmondta, habár finálét itthon nézte, a csoportmeccsek során a helyszínen (is) szurkolt legnagyobb kedvenceinek.

"A finnek két kassai meccsén, a franciák és a szlovákok ellen kinn voltam, de a döntőt itthon néztük, mert a kislányomat nem akartam kitenni a fárasztó utazásnak. Ültünk a tévé előtt, mindenkinek adtam egy finn-mezt, és egy lapp-sapkát. Ahogy azt illik, beöltözve szurkoltunk Finnországnak. Természetesen őrjöngésbe és ünneplésbe torkolt a vége."

A finnek 1995 és 2011 után harmadszor hódították el a trófeát. Ez azt jelenti, hogy a magyar zenész teste egy újabb tetoválással bővül, hiszen a korábbi két évszámot már "felvarrták" rá.

"Erre a hétre már foglaltam időpontot a tetováló szalonban a mesternél, hogy a harmadik évszám is felkerüljön. A 2019 mellé oda írjuk, hogy perkele, ami egy finn szitokszó. Ráadásul nem csak tetkó lesz, hanem egy új pólót is csináltatok magamnak finn címerrel és vittu perkele felirattal, ami szintén nem egy kedveskedő szóösszetétel."

Zolee a finnek sikere kapcsán a kapus, Kevin Lankinen teljesítményét emelte ki, hiszen a 24 éves klasszis az utolsó két meccsén, Oroszország és Kanada ellen mindössze egy gólt kapott.

"A finn kapusiskola ismét bizonyított. Mesélték, hogy külön edző foglalkozik csak azzal, hogy a súlypontot levigye a kapus. Ez a hét nálam a finnekről szól, mert egy este kevés az ünnepléshez. További napok kellenek ehhez!"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?