TÜZELŐÁLLÁS

„Terrorizált, fojtogatott, megütött” – elege lett, kipakolt a sztársportoló exe

Újabb részletekkel hozakodott elő a világbajnok teniszező korábbi barátnője.
  • Szerző: vav

Újabb fejezet Alexander Zverev és exbarátnője, Olga Saripova üzenetháborújában. A világbajnok teniszezőhöz hasonlóan 23 éves orosz fotós a Bildnek borított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyerekkori barátok voltak, körülbelül egy évig jártak
Fotó: Instagram

„Volt pszichikai bántalmazás, és volt fizikai bántalmazás is. Előbbi az egész kapcsolatunkat végigkísérte. Végül megértettem, hogy ez az ember képtelen igazat mondani. (...) Nagyon nehéz erről beszélnem, mert máig fáj. Mindig azt mondogatta nekem: 'Semmid sincs, senki vagy; nekem van pénzem, én vagyok sikeres – és te?' Hogy miért nem hagytam ott? Mert szerettem, és azt hittem, majd csak túl leszünk ezeken. Amikor mégis szakítani akartam vele, mindig hívogatott, ha blokkoltam a számát, akkor a szüleimet és a barátaimat zaklatta”

- mesélte most Saripova, aki korábban többek között elpanaszolta: előfordult, hogy Zverev egy párnával fojtogatta, és a New York-i hotelből mezítláb kellett utcára menekülnie erőszakos pasija elől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sascha and Olga fanpage (@saschaandolga) által megosztott bejegyzés,

„A tavaly New Yorkban történtek után, Genfben arcon ütött. Nem tudtam, mit tegyek. De erről még mindig nem tudok tovább beszélni... A szakításunk után nem akartam ügyet csinálni mindebből, nem voltam kész mentálisan. Most azért álltam elő vele, mert el akarom mondani az igazságot róla, és segíteni más nőknek, hasonló helyzetben. Bizonyítékaim is vannak: SMS-ek és fotók, nem beszélve a New York-i hotel biztonsági felvételeiről”

- mondta Olga, aki körülbelül egy éve szabadult ki a bántalmazó kapcsolatból.

A teniszező korábban és most is csak annyit reagált a vádakra, hogy azokból semmi sem igaz.

És ezeket olvastad már?