TÜZELŐÁLLÁS

Szexriadó, bővérű bombázó rántotta le a leplet a sztárokról

A hónapokra összezárt NBA-csillagok már napok múltán megszegik a szabályokat. Gyorsan kipukkanhat a buborék.
  • Szerző: vav

Még csak tíz napja költöztek be az orlandói Disney Worldbe az NBA újraindulására készülő kosárlabdacsapatok, de a sztárok némelyikének máris elege van a „buborékba” zárásból. Pedig a rajtig is hátra van még két hét, a szezon pedig októberi végéig tart!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter

Számos szabályszegésről beszámolt már az amerikai sport- és bulvársajtó, ezek közül is az egyik legpikánsabbról egy Instagram-modell világított rá: az egyik kosaras behívta magához a bombázót.

„Már meghívtak a buborékba. Igen, a szezon kifejezetten korán befejeződik”

- ironizált közösségi oldalán Anna Mya.

Miközben Floridában tombol a koronavírus-járvány, a 22 NBA-csapat játékosait és stábtagjait rendkívül szigorúan ellenőrzik. Egyiküket (a sacramentói Richaun Holmest) még azért is hazaküldték tíznapos karanténba, mert átvett egy kívülről rendelt ételt a nem tesztelt futártól. A családtagok, feleségek, barátnők legkorábban augusztus végén látogathatják meg őket a „luxusbörtönben”.

Már működik egy forróvonal, amelyen bárki anonim jelezheti, ha szabályszegésen kap egy NBA-játékost. Rossz nyelvek szerint előfordult már olyan is, hogy ezen rivális csapatok tagjai jelentették be a másik kosarasát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?