TÜZELŐÁLLÁS

Szemtelenül beszólt Dárdainak egy játékosa a Herthánál

Alig várja, hogy végre elmenjen. Nagy tervekkel érkezett Berlinbe, de félresiklottak a dolgai.
  • Szerző: vav

Nem is reménykedik játéklehetőségben, nyárig már csak edzeni akar Derrick Luckassen. Aztán amilyen gyorsan csak lehet, menni Berlinből. A német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha 23 éves holland utánpótlás-válogatott védője 140 napig lábadozott szalagsérüléséből, de ettől függetlenül is úgy érzi, nem kapott elég bizalmat Dárdai Pál vezetőedzőtől és stábjától.

 

"A következő hetekben csak edzeni fogok. Egészséges vagyok, de nem számítok rá, hogy még egyszer mérkőzést játszhatok itt. Õszintén szólva boldog is vagyok, hogy rövidesen vége a szezonnak.

Nem így képzeltem, szerintem nem kaptam meg a lehetőséget, amit megérdemeltem volna

- sopánkodott a ghánai származású bekk a Bildben.

 

Luckassent tavaly nyár végén, az átigazolási időszak végén vette kölcsön a Hertha a PSV Eindhoventől. Lemaradt a Dárdai-csapat mindkét edzőtáboráról, majd meg is sérült - így nem csoda, hogy mellőzték.

Lehet, hogy ő csalódott a bánásmódban, de a berliniek még inkább csalódtak az ő teljesítményében. A megállapodás értelmében idén 5 millió euróért (1,6 milliárd forint) kivásárolhatnák a játékjogát holland anyaklubjától, de biztosan nem fognak ennyit költeni rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?