TÜZELŐÁLLÁS

Aljas csalás, kerekesszékes sportolónőt vert át egy vagyonnal a szélhámos orvos

Óriási összeget, 120 millió forintnak megfelelő pénzhegyet csalt ki tőle a szélhámos. Bámulatos lelkierővel tette túl magát a történteken.
  • Szerző: Ripost

120 millió forintnak megfelelő összeget gombolt le egy lebénult sportolónőről egy Spanyolországban tevékenykedő orosz orvos. A most 30 éves Marija Komisszarova 2014-ben, egy edzésén súlyos sérülést szenvedett. A szoci téli olimpiára készülő, sikeres terepsíző a csigolyáját törte, és bár több műtéttel megmentették az életét, deréktól lefelé megbénult, kerekesszékbe kényszerült.

Marija kerekesszékesként is teljes életet él

Marija kerekesszékesként is teljes életet él
Fotó: Instagram

A történtek után egy marbellai rehabilitációs központban speciális kezeléseknek vetette alá magát. Ott egy honfitárs orvos csodás gyógyulással kecsegtette, de utóbb kiderült: Marija a semmiért fizetett neki 29 millió rubelt (120 millió forint). Pedig a svájci Blick cikke szerint a szélhámosnak nevezett dr. Jevgenyij Blum a kezdettől fogva jól tudta, hogy nem segíthet a tragikus sorsú sportolónőn.

Az ügynek lett folytatása: az orosz főügyészség tavaly nemzetközi házkutatási és elfogatóparancsot adott ki Blum ellen, akit három hete Spanyolországban őrizetbe is vettek. Oroszország most a kiadatását követeli a spanyol hatóságoktól.

A megbénult sportolónő sérülése ellenére teljes életet él.

Fotómodellkedik (az Instagramon több mint 1,3 milliós rajongótábora van), és miután 2016-ban férjhez ment addigi élettársához, a szintén síkrosszos Alekszejhez, már két gyereket szült.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?