TÜZELŐÁLLÁS

Piaszag és véreres szemek: kisgyerek szenvedett életveszélyes sérülést a szörnyű balesetben

Hihetetlen felelőtlenség volt: álló autókba hajtott. Így készült az amerikai edző a sport egyik legnagyobb ünnepének számító Super Bowlra...
  • Szerző: vav

Súlyos közlekedési balesetet okozott a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjére, a Super Bowlra (hétfő 0.30, tv: Aréna 4) címvédőként készülő Kansas City Chiefs egyik segédedzője. A szakvezető Andy Reid 35 éves fia, Britt Reid sajtóértesülések szerint piásan, begyógyszerezve hajtott bele két álló autóba. Az egyikben kisgyerekek sérültek meg súlyosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Britt Reid durva balesetet okozott két nappal a Super Bowl előtt

Britt Reid durva balesetet okozott két nappal a Super Bowl előtt
Fotó: Twitter

A helyi rendőrség jelentése szerint két autó állt egy autópálya-felhajtónál, közel a Chiefs edzőközpontjához, mert az egyikből kifogyott a benzin, a másik pedig megállt segíteni. Hátulról beléjük rohant Reid a kocsijával. A másodikként eltalált jármű hátsó ülésén egy 4 és egy 5 éves gyerek ült. Mindkettejüket kórházba szállították, utóbbit életveszélyes sérüléssel.

Az intézkedő rendőr a Super Bowlra készülő férfinél véreres szemeket és enyhe alkoholszagot észlelt. A könnyebben megsérült Britt Reid sajtóhírek szerint elismerte, hogy elfogyasztott „két-három italt”, és bevette velük a gyógyszerét, amit figyelemhiányos hiperaktivitás-zavara miatt írtak fel neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?