TÜZELŐÁLLÁS

Súlyos döntés, kihagyják az év meccsét a fradisták

A szervezett szurkolói csoportok szolidaritásból nem utaznak le Székesfehérvárra, így kihagyják csapatuk idei utolsó bajnokiját.
  • Szerző: HBK

Hivatalos közleményben tudatták a ferencvárosi focicsapat ultrái, hogy a szervezett szurkolói csoportok szolidaritásból kihagyják csapatuk idei utolsó bajnoki meccsét. December 16-án a Vidi ellen játszanak idegenben a zöld-fehérek.

„Az elmúlt években, míg a Ferencváros Tábora, az ismert okok miatt bojkottálta a mérkőzéseket, a fehérvári vezető szurkolói csoportok, szolidaritást vállalva velünk nem utaztak el az Üllői úti mérkőzésekre, illetve többször is kiálltak mellettünk harcunkban” – olvasható a közleményben.

A ferencvárosi ultrák azt írják, nem felejti el kik voltak, akik a nehéz időkben melléjük álltak. Úgy gondolják ezzel a jelenlegi távolmaradással jelzik, hogy klubhovatartozástól függetlenül elítélik a klubok tradícióinak sárba tiprását, legyen az név, a színek vagy egyéb más tradicionális védjegy.

Ez a döntés persze nem zárja ki azt, hogy a nem szervezetten utazó szurkolók ott legyenek a Vidi új stadionjában.

A decemberi meccs akár sorsdöntő is lehet a bajnoki arany szempontjából, jelen pillanatban a Fradi vezeti a tabellát, előnye öt pont a címvédő Vidivel szemben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?