TÜZELŐÁLLÁS

Súlyos blama, totális csődöt mondott a Real Madrid

Minél előbb szeretnék elfelejteni a most véget ért szezont a Real Madridnál. Pocsék teljesítményt nyújtott a spanyol labdarúgó-csapat.
  • Szerző: mv

Régen látott pocsék statisztikai mutatókkal zárta a szezont a Real Madrid labdarúgó-csapata. A királyi gárda a Betis elleni hazai kudarccal fejezte be az idényt, ez volt az ötödik veresége otthon, ennél többet csak 1974-ben szenvedett el.

Ha a 2018/19-es idény valamennyi tétmeccsét nézzük, akkor 18 alkalommal kapott ki a Real, és ezzel felülmúlta az eddigi negatív rekordját (1998/99-ben 17 zakó). A bajnokságban csupán 68 pontot termeltek, utoljára 2002-ben állt ilyen kevés a nevük mellett.

A Realt három tréner irányította ebben a szezonban, Julen Lopetegui kezdte, Santiago Solari folytatta, és Zinedine Zidane zárta. Érdekesség, Lopetegui és Zidane ugyanolyan számokat produkált, mindketten öt győzelmet, két döntetlent és négy vereséget értek el a csapattal. Előbbit kirúgták emiatt, utóbbi a következő szezonban bizonyíthatja, hogy többet tud kihozni a Realból, amely csak a harmadik lett a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában címvédőként már a nyolcaddöntőben elvérzett.

Az AS című spanyol lap úgy vélte, Cristiano Ronaldót képtelen volt pótolni a Real, ez vezetett a csapnivaló eredményekhez.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?