TÜZELŐÁLLÁS

Sokkoló bejelentés, komoly csapás érte a Barcelonát

Már régóta pletykáltak arról, hogy elhagyhatja a spanyol futballgigászt a sztáredző, ez most már hivatalos. A játékosok is most értesültek róla.
  • Szerző: HBK

Elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát Luis Enrique, a spanyol edző nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését. Vagyis a klubnak új trénert kell keresnie a következő szezonra.

A Barca szerda este 6–1-re verte bajnoki mérkőzésen a Sporting Gijónt, Luis Enrique a meccs után mondta el a játékosoknak az öltözőben, hogy a szezon végén távozik. Majd a találkozó utáni sajtótájékoztatón az újságíróknak is elmondta mindezt.

„Nehéz volt ezt a döntés meghoznom, de alaposan végiggondoltam mindent. Pihenésre van szükségem, ez a legfőbb oka annak, hogy nem folytatom a munkát a Barcelonánál”mondta az edző a riportereknek.

A Barca a BL-ben nagyon súlyos vereségbe szaladt bele, a PSG otthonában 4–0-ra kaptak ki, azután erősödtek fel azok a hangok, hogy Luis Enriquének távoznia kellene. A sztáredzővel a katalán csapat két bajnokságot, két Spanyol-kupát és Bajnokok Ligáját is nyert.   

És ezeket olvastad már?