TÜZELŐÁLLÁS

„Sok álhír jelent meg rólam” – Lanzafame üzent Olaszországból

Tiszta vizet öntött a pohárba a Honvéd olasz klasszisa. Tiszteli a klubját, de...
  • Szerző: vav

Terjedelmes interjút adott a Juventusszal kapcsolatos híreket gyűjtő TuttoJuve hírportálnak Davide Lanzafame. A torinói sztárklub egykori játékosa az olasz bajnoki és gólkirályi cím sorsa mellett (naná, hogy az elsőt a Juvénak, a másodikat Cristiano Ronaldónak jövendöli) a Honvédról és az egyelőre tisztázatlan jövőjéről is szót ejtett.

Arra utalnak a szavai, hogy távozik Kispestről
Fotó: Instagram

A 33 olasz csatárt a kispestiek nemrég visszavásárolták az FTC-től, de a hírek szerint belső feszültségek miatt távozni készül. Dacára a jövő nyárig szóló szerződésének, és annak, hogy a visszatérése után többször is örök hűséget fogadott a Honvédnak, elmondása szerint ott akart maradni a pályafutása végéig. Mára változott a helyzet, nemrég már új kihívásokra utalt az Instagramon.

My team 🦁🏋️‍♂️.. preparing for new challenge @maini.jimmy @beppe_gz

„A jövőmet még mérlegelnem kell. Magyarországon sok álhír jelent meg rólam. Különösen azt szeretném hangsúlyozni, hogy nagyon tisztelem a klubot, és bármilyen döntés is születik, az mindkét fél javát fogja szolgálni”

– mondta az NB I-ben a Honvéd és az FTC játékosaként is bajnoki és gólkirályi címig jutott Lanzafame. Talán azokra a pletykákra utalt, amelyek szerint tettlegességig fajultak az ellentétek a kispesti öltözőben. Ez tehát túlzás lehet, de valami biztosan a tervei megváltoztatására késztette.

A Honvéd hétfőn megkezdte a felkészülést a 2020/21-es szezonra, de Lanzafame nem jelent meg Kispesten. Az nb1.hu a klub sajtóosztályától megtudta: a családjával Szardínián nyaraló olasz légiós a klub engedélyével egy héttel tovább pihenhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?