TÜZELŐÁLLÁS

Schumacher feleségét sokkolták a történtek

Megdöbbent a család az orvul készített lesifotó piacra dobása miatt. Áruló férkőzött be a már-már kórházzá alakított svájci luxusvillába?
  • Szerző: vav

Német lapértesülések szerint szabályosan sokkolta Corinna Schumachert, amikor értesült a férjéről orvul készített fotóról. Amint arról a %% is többször beszámolt, valaki gerinctelen módon lefényképezte a betegágyán fekvő Forma-1-legendát.

Különböző összegekről pletykálnak, de az ismeretlen akár egymillió eurós összegért is kínálja a képet sajtótermékeknek. Csakhogy vevőt még nem talált. Sokan nyilván tiszteletben is tartják a család és a menedzsment azon kérését, hogy Schumi egészségi állapota magánügy. De valószínűleg attól a pertől (is) félnek, amelyet Schumacher felesége a nyakukba akasztana a fotó közlése esetén.

Corinna asszony már eddig is több sajtópert indított, ha úgy érezte, hogy egyes lapok túllépnek minden határt találgatásaikkal. A Bunte magazin például egy éve azt kürtölte világgá, hogy egy belsős informátora szerint Schumi újra tud járni. Ezt Sabine Kehm menedzser órákon belül, szomorúan cáfolta.

Nem az első árulás

Most a kölni Express című lapnak elárulta: Corinna Schumacher a titokzatos fotó miatt is feljelentést tett. Arra ugyanakkor nem válaszolt Kehm, hogy ismeretlen tettes ellen, vagy van konkrét gyanúsítottjuk. Miután a kép állítólag "a lehető legközelebbről" készült a már-már magánklinikává átalakított glandi otthonukban, gyanítható: az "áruló" a család közvetlen környezetéből került ki.

A lap emlékeztet: a nehéz időket élő Schumacher-família bizalmával egyszer már csúnyán visszaéltek a nagy pénz reményében. A svájci légimentők egy magasrangú tagja 2014-ben ellopta a világsztár leleteit tartalmazó aktát, és szintén a médiumoknak árulta. Miután lebukott, és őrizetbe vették, fölakasztotta magát a zürichi cellájában.

És ezeket olvastad már?