TÜZELŐÁLLÁS

Rubint Rella külföldre is követné focista szerelmét

Novothny Soma a tévében ismerte meg kedvesét, a két fiatal találkozásából szerelem lett első látásra.
  • Szerző: HBK

Novothny Soma már több mint egy éve boldog párkapcsolatban él Rubint Rellával.

A szerelem az újpesti focista teljesítményén is meglátszik: a csatár sokkal eredményesebb játszik azóta, amióta együtt él a lánnyal.

Novothnynak veszprémi születésűként a futball mellett szinte kötelező volt kézilabdáznia is gyerekkorában, a %RIPOST%-nak elmondta, hogy kapus szeretett volna lenni. Végül azonban a futball nyert, 18 évesen pedig már Olaszország egyik legnagyobb klubjánál, a Napolinál
találta magát.

„Néhány órán múlt, hogy megragadjak a felnőttcsapatnál. Rafael Beníteznek nagyon tetszett a játékom, de a nyári átigazolási szezon utolsó napján hoztak egy csatárt, akit nem is kért. Nekem pedig mondták, hogy jó lenne, ha elmennék kölcsönbe.”

2015-ben aztán hazatért a támadó, előbb Diósgyőrben futballozott, majd következett az Újpest. Időközben megismerkedett Rubint Réka unokahúgával, Rellával, nem akárhogy.

„Rella akkoriban a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban szerepelt a TV2-n. Pont az ment a tv-ben, amikor itthon pakolgattam a szüleimmel. Éppen apuval beszélgettem, mondtam neki, hogy milyen szép az a lány. Õ pedig kérdezte, hogy miért nem írok neki, végül is nincs vesztenivalóm. Kitaláltam egy frappánsabb szöveget, ami bejött.”

A két fiatal találkozásából szerelem lett első látásra, olyannyira, hogy Rella külföldre is követné Novothnyt, ha úgy alakulna a pályafutása.

„Amikor elutaztunk Zakopanéba, akkor Soma megkérdezte tőlem, hogy mi lenne akkor, ha más országban focizna. Akkor azt mondtam, hogy mindenképpen mennék vele, és ezt most is tartom. Az egyetemet levelezőn végzem, a vizsgákra haza tudnék jönni, nem is kellene
halasztanom. Az edzősködést pedig kint is tudnám csinálni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?