TÜZELŐÁLLÁS

Részegen okozott halálos balesetet a világklasszis apja

Cavani családi drámája eldönthette volna a rangadót, ám a csatár úgy döntött, csapatával marad. Játékára különösen nagy szükség van most.
  • Szerző: HG

A házigazda Chile ellen játssza a Copa América negyeddöntőjét a címvédő uruguayi válogatott. Már-már úgy tűnt, hogy Edinson Cavani nélkül, mert a Paris Saint-Germain csatárának apját odahaza lecsukták. A focista végül úgy döntött: marad a csapatánál.

Idősb Cavanit a helyi sajtó szerint egy halálos áldozattal is járó közlekedési baleset miatt dugták rács mögé. Egy 19 éves motoros szenvedett végzetes sérülést a karambolban. Luis Cavani a fia tulajdonában lévő Ford kisteherautóval, részegen ütötte el.

A világklasszis a hír hallatán eltávozási engedélyt kért Óscar Tabárez szövetségi kapitánytól. Megígérte, hogy az esetleges elődöntőre már visszatér. Megbeszélésük végén mégis maradt a válogatottnál.

A továbbjutáshoz Uruguaynak le kéne győznie a bombaformában játszó Háziurakat. Márpedig Cavanira nagy szükség van, hiszen a tavalyi harapása miatt eltiltott csatártársa,  Luis Suárez továbbra sem játszhat az Égkékeknél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?