TÜZELŐÁLLÁS

Óriási öröm érte Schumacher magyar szerelmét

Keszthelyi Vivien az UNICEF Magyarország Bajnoka lett. David Schumacher büszke lehet a párjára.
  • Szerző: HBK

Hatalmas megtiszteltetésben részesült Keszthelyi Vivien: a 17 éves autóversenyző az UNICEF Magyarország legújabb Bajnoka lett. A szépséges magyar pilótát azért tüntették ki, mert a saját területén kiemelkedően sikeres, emellett pályafutása kezdetétől szem előtt tartotta a jótékony ügyeket, és segítette a UNICEF programjait.

A háromszoros túraautó-bajnok a csecsemőhalandóság visszaszorításának fontosságára, valamint a csecsemőkori immunizáció támogatására szeretné felhívni a figyelmet:

„Elszomorító, hogy egy gyermek még azelőtt elhalálozik, hogy megszerezné az első emlékeit a szüleiről és a világ szépségéről. Az pedig még elkeserítőbb, ha olyan vírus vagy betegség áldozatául esik, melyet a modern orvostudománynak köszönhetően meg lehetett volna előzni. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a UNICEF a bajnokának választott, így én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy az oltóanyagok minden rászoruló csecsemőhöz eljuthassanak. Talán pont az egyik megmentett gyermek lesz az a bajnok, aki később a következő létfontosságú oltóanyagot feltalálja.”

Keszthelyire joggal lehet büszke szerelme, David Schumacher, aki a hétszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher unokaöccse. A szerelmesek igyekeznek minél több időt együtt tölteni, a minap Keszthelyi párja versenyautóját is kipróbálta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More open world  @davidschumacher_official

Vivien Keszthelyi Official (@vivien_keszthelyi) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?