TÜZELŐÁLLÁS

Orális szexre szólították fel a híres kéziedzőt - Videó

Ocsmány szurkolói megnyilvánulások a női élvonalbeli bajnokság egyik találkozóján. Milliós büntetést kap a klub, mert leköpték és megalázták Szabó Edinát.
  • Szerző: acf

Egymillió forintot fizethet a Debrecen női kézilabdacsapata, mivel néhány drukkere ocsmány jelzőkkel zavarta meg a DVSC–Érd női meccset.

A lap szerint az októberi magyar bajnokin a debreceni szurkolók előbb rasszista rigmusokat kiabáltak, és emberi méltóságukban sértették meg a játékosokat. Miután a kiabálás enyhült, a közönség új célpontot talált, az érdi edzőnőt, Szabó Edinát kezdték el sértegetni.

Előbb arra biztatták, hogy orálisan elégítse ki a bírókat, majd sört is dobtak a pályára. A debreceni szurkolók a meccs után sem higgadtak le, az első sorból köpködtek az érdi cserepad és Szabó Edina felé.

Sz*pd le a bírót, Edina, sz*pd le a bírót

- skandálták a drukkerek!

A gusztustalan rigmus tisztán hallható akkor, amikor a találkozó után az edzőnő interjút ad:

A Magyar Kézilabda Szövetség fegyelmi bizottsága a trágár rigmusok, rendezési hiányosságok, nem európai viselkedésmód miatt egymillió forintra büntette a hajdúságiakat. A jelentős összeget azzal indokolta a szövetség, hogy a rendezők semmit sem tettek az indulatok megfékezésért.

A debreceniek egyébként közleményben reagáltak az eseményekre:

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?