TÜZELŐÁLLÁS

Ökobordély pénzeli a német fociklubot, magyar lány is dolgozik benne

Szexet, örömtanyát hirdetnek a német meccseken. A vöröslámpás ház tán csak a futballrajongó gyerekek lelkében tesz némi kárt, a környezetet viszont kíméli.
  • Szerző: vav

Sokan felháborodtak, főleg a lelátókat látogató gyerekekre, fiatalokra tekintettel,amikor kiderült, hogy vannak csapatok, amelyek a mezükön hirdetnek pornóoldalakat. A német másodosztályú SV Sandhausen meccsein is pénzért vett - szexre csábítanak.

A fociklub egy komolyabb összegért a pálya szélén futó reklámok közé engedte egy közeli bordélyház, a Bienenstock (Kaptár)nevű erotikus központ hirdetését. Sőt, az a stadionújságban is megjelent fél oldalon.

„Ez egy egészen komoly partnerünk” - védte meg hirdetőjét a kritikáktól Jürgen Machmeier klubelnök, aki kiemelte: ha alkoholt és cigarettát reklámozhatnak, ezt miért ne tehetnék?

A Bienenstock egyébként nem egy átlagos örömtanya, hanem a világ első ökobordélyháza. A négycsillagos hotelt idéző épület szobáiban a tisztaság és a diszkréció mellett naponta 20-30 lány - köztük a hely honlapja szerint magyar is, művésznevén Christina - várja a kuncsaftokat.

Az igazi különlegesség azonban az örömtanya „öko”-előtagot indokló, környezettudatos kialakítása. A ház a felépítése során alkalmazott újrahasznosítható anyagaival, valamint a fenntartása közben is a lehető legkisebb káros hatást gyakorolja környezetére: kiválóan szigetelt, rendkívül energiatakarékos. Ezért ökobordély...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?