TÜZELŐÁLLÁS

Nyílt háború a magyar fociban, beszólt az elnök

A fájdalmas kupabúcsú után a sajtóban kezdett el egymásnak üzengetni a soproniak vezetőedzője és elnöke.
  • Szerző: HBK

A labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron hazai pályán kapott ki az egy osztállyal lejjebb szereplő Budafoktól, így kiesett a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A meccs után a soproni csapat vezetőedzője, Supka Attila a vezetőséget kritizálta, az elnök pedig visszaszólt neki.

Supka azt mondta, nem egyedül ő a felelős a gyenge tavaszi szereplésért, majd azt is elmondta, nem érti, a vezetőség miért tartja bizonytalanságban a klub lejáró szerződésű játékosait.

A Nemzeti Sport Online megkereste Skála Jánost, a Soproni VSE elnökét, aki szerint a szakmai stábnak kell önvizsgálatot tartania.

„Egyértelmű az álláspontunk: a menedzsment a menedzsmenttel, az ügyvezetés az ügyvezetéssel, míg a szakmai stáb a szakmával foglalkozzon, ne szóljunk bele egymás dolgaiba!jelentette ki az elnök. "A Supka Attila által vezetett szakmai stáb felelőssége a tavaszi kudarcsorozat, ezért úgy gondolom, nekik kell önvizsgálatot tartaniuk, és nem azzal kellene törődni, hogy ez idáig miért nem tárgyaltunk a lejáró szerződésű játékosokkal a jövőről". 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?