TÜZELŐÁLLÁS

Nikolics megnémult, az amerikaiak tudják az okát

Egyelőre nem csinálnak bûnbakot a magyar csatárból Chicagóban. A csapatjátékban keresik a gyengélkedés okát.
  • Szerző: ripost

Nikolics Nemanja  elcsendesült Chicagóban. A Fire vezetőit és szurkolóit pedig egyre inkább aggasztja a csatár "némasága". A magyar válogatottnak egy időre búcsút intő focista ugyanis 6 meccs óta nem talált az ellenfelek kapujába, a gólcsend okait már az amerikai lapok is keresik.

A csnchicago.com szerint Nikolics látványosan visszaesett a kapuralövések számában is, az elmúlt 6 találkozón mindössze négyszer próbált gólt szerezni! Pedig korábban nemcsak a legtöbb gól, hanem a legtöbb lövés is az ő nevéhez fűződött. A Chicago nemrég például négy gólt lőtt a New Englandnek, ám a magyar focista akkor sem tudott kiemelkedőt nyújtani.

Nem titok, Nemanja a legjobban a tizenhatoson belül teljesít

- mondta róla a klubmenedzser, aki szerint nem elsősorban Nikoliccsal, sokkal inkább a csapattal van baj. A bajnoki szünet óta ugyanis a társai képtelenek megjátszani Nikót, aki továbbra is jól helyezkedik, és jók az elfutásai is.

„Jobban kell kiszolgálnunk őt a tizenhatoson belül, hogy visszanyerje a régi formáját” - tette hozzá a klubvezető. A %% pedig reméli, hogy Nikolics nem jut arra a sorsa, mint a válogatottnál, ahol szintén nem jellemző mostanában a hatékony támadójáték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?