TÜZELŐÁLLÁS

Nem semmi, hogyan reagált a Vasas-focista a bundavádakra

Remili csapatkapitányként válaszolt a piros-kékeket ért támadásokra. A saját szurkolóiknak is odabökött.
  • Szerző: vav

Kiakadtak a Vasas szurkolói, miután kedvenceik 87 perc múltán még 3-1-re vezettek a Beitar Jeruzsálem otthonában, végül mégis 3-4 lett a végeredmény. Az izraeli csapat őrült hajrával fordította meg az Európa-liga-selejtező első meccsét. Ráadásul úgy, hogy a villámgyors tripla 501-szeres nyereményt hozhatott annak, aki a mérkőzés végén fogadott rá az internetes bukmékerirodáknál. Aki pedig a gólzáporos végeredményt trafálta telibe, az a tétje 251-szeresét nyerte.

Az utóbbi évek - javarészt sajnos megtorlatlan - fogadási csalássorozatai miatt a rajongók akkor is csalást szimatolnak, ha józan ésszel belegondolva nehéz elképzelni ilyen forgatókönyvet. A csapatkapitány Remili Mohamed szerint egyenesen nevetséges a bundavád.

Pedig a Vasasnak pár napja már volt egy furcsán alakuló edzőmeccse is, amelyet akkor a %% is körüljárt.

Nevetségesnek tartom a bundavádat. Tipikus magyar gondolkodás, hogy így nem lehet kikapni, pedig lehet, itt a mi sajnálatos példánk.

Hozzánk is eljutnak, hogy miket írnak rólunk. És a legszomorúbb, hogy még a saját szurkolóink is. Bezzeg akkor jók voltunk, amikor harmadikok lettünk a bajnokságban..."

- idézte a Bors a Vasas csapatkapitányát, aki elárulta: borzalmas volt megélniük az összeomlást. A meccs után csak pislogtak, a szavuk is elakadt, de azóta sem mutogatnak egymásra, nem téma, hogy melyik gólnál ki hibázott a csapatból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?