TÜZELŐÁLLÁS

Megdöbbentő fordulat Nagy László szerelmi ügyében, megszólalt a feleség

Erika sok mindent cáfol abból, ami eddig a sajtóban megjelent a házasságáról.
  • Szerző: sk

Újabb fordulat a sztársportoló szerelmi életében, megszólalt a kézilabdázó Nagy László felesége. Erika a Bors kérdésére tiszta vizet öntött a pohárba az elmúlt napok történéseivel kapcsolatban. A szövetség alelnökeként és veszprémi sportigazgatóként dolgozó Nagy vasárnap tudatta követőivel, hogy egy párt alkot Sónyák Szilvia fitneszmodellel. Ekkor arról szóltak a hírek, hogy a kézis már el is vált a feleségétől.

2005-ben házasodott össze Nagy László és Erika
Fotó: Délmagyar

Erika most kijelentette, el sem váltak, sőt külön sem költöztek még.

„Tekintettel arra, hogy Laci a gyermekem édesapja, most sem, és a jövőben sem fogok róla rosszat mondani, azonban éppen kiskorú lányunk érdekében szeretnék pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy már nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig” – mondta a lapnak Erika, aki kijelentette, beadta a válópert.

Nagy László új szerelméről gyermekének apja, a válogatott futballista Vermes Krisztián nyilatkozott. Elmondása szerint a nő erotikai kiállításokon lépett fel, meztelenül táncolt férfiak előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?