TÜZELŐÁLLÁS

Na végre, Bernd Storck jó híreket kapott

A magyar válogatott október 7-én Svájcban lép pályára, három nappal később pedig Feröer-szigeteket fogadja világbajnoki selejtezőn.
  • Szerző: mv

Bernd Storck 12 légióst hívott be a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, és közülük nyolcan pályára léptek az elmúlt hétvégén. A svájciak és a feröeriek elleni záró meccsek előtt ez mindenképpen jó hír a szövetségi kapitánynak.

Habár a válogatottnak már nincs esélye kijutni a vb-re, a csoport harmadik helye, és az előnyösebb Nemzetek Ligája-besorolás lesz a tét, vagyis korántsem mindegy, hogy milyen eredményt érünk el.

Ezúttal is kulcs szerep hárulhat a légiósokra, akiknek zöme jó formában van. Nyolcan (Gulácsi, Megyeri, Bese, Guzmics, Kádár, Korhut, Elek, Stieber) pályára léptek klubjukban az elmúlt hétvégén, és csak négyen hiányoztak. Dzsudzsák sérült, míg Sallait, Langot és Nagy Ádámot mellőzte edzője.

"Bár néhány külföldön játszó sajnos még mindig sérült, ennek ellenére jó és erős csapatunk lesz a pályán a Svájc és Feröer-szigetek elleni mérkőzéseken. Minden játékos tudja, hogyan készüljön fel profi módon a válogatott mérkőzéseire, ahogy ezt az előző két alkalommal is bizonyították" - fogalmazott Bernd Storck az mlsz.hu-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?