TÜZELŐÁLLÁS

Foglyul ejtette exét a 16 éves sztár, rendőrök szabadították ki a lányt

A Dortmund focistája kamaszként már egyedül él a lakásában, ahol Moukoko elbánt volt barátnőjével. A rendőrségtől kért segítséget a hét évvel idősebb nő.
  • Szerző: Ripost

Labdarúgónak talán már elég érett Youssoufa Moukoko, de a magánéletben túl korán kezelik felnőttként a Borussia Dortmund 16 éves csodagyerekét. A Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is új korrekorderré vált csatár hónapok óta egyedül él a lakásában, ahová a minap különös botrány miatt kellett kiszállnia a rendőrségnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Moukokónak a pályán sok oka van az örömre, de a magánéletében... (Fotó: Instagram)

A fiúnál hét évvel idősebb (ex)barátnője, Amelie F. rendőri segítséget kért, mert a focista bezárta őt a lakásába – tudta meg a Bild. A 23 éves nő múlt szerdán, dél körül azért ment Moukokóhoz, hogy a szakításuk után elvigye a nála hagyott holmiját. Miután újra heves vitába keveredtek, a srác egyszerűen faképnél hagyta és akarata ellenére bezárta. „Mouki” szerencséjére Amelie csak ki akart szabadulni, nem tett ellene feljelentést (ugyanakkor a hatóságok hivatalból vizsgálatot indíthatnak az ügyben).

A felnőttek között eddig 15 tétmeccsen háromgólos, nemrég német U21-es válogatottként hazánkban járt Moukoko a Hamburgban élő apja és a klubja engedélyével költözött bérelt lakásba a Dortmund akadémiájáról. Van miből fizetnie a rezsit, hiszen zsenge kora ellenére évente 126 millió forintnyi fizetést kap, a Nike reklámszerződésének köszönhetően pedig tíz év alatt további 10 millió eurót (3,6 milliárd forint) kaszál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?