TÜZELŐÁLLÁS

Mészöly Kálmán nagyon szurkol, érte is játszik a Vasas

A gyógyuló Mészöly Kálmán bízik benne, hogy a Vasas kiharcolja a bennmaradást a labdarúgó NB I-ben.
  • Szerző: Ripost

Sorsdöntő mérkőzés vár a Vasasra az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. Az angyalföldi együttes Kispesten lép fel, és győzelme esetén biztosan elkerüli a kiesést.

Az egykori Vasas-legenda, a súlyos betegségből lábadozó Mészöly Kálmán nagyon szurkol az angyalföldi együttesnek. Fia, Mészöly Géza a %RIPOST%-nak elmondta, édesapja legszívesebben a helyszínen nézné meg a szezon utolsó mérkőzését:

"Sajnos még nem mehet ki a meccsre, de szurkol a Vasasnak. Az előző fordulóban, a Haladás elleni mérkőzésen végig izgult, nagyon örült a győzelemnek. Bízik benne, hogy sikerül kiharcolni a bennmaradást. Bár azt mondja, nem lesz könnyű nyerni Kispesten..."

Mészöly Kálmán hetek óta otthon gyógyul, és sokkal jobban érzi magát:

"Jobb a közérzete, csak akkor ingadozik, amikor gyógytornázni kell. Nagyon kemény gyakorlatokat végez, és néha nincs kedve hozzá, de azért mindig megcsinálja. Õ is érzi, hogy rengeteget használ, erősödik tőle."

Fontos, hogy kellően megerősödjön az egykori szövetségi kapitány, mert hamarosan fontos fellépés vár rá:

"A következő fontos dátum június 19. Ekkor kapja meg a Budapest díszpolgára címet. Reméljük, addigra annyira megerősödik, hogy személyesen veheti át a kitüntetést az Újvárosháza dísztermében, a Váci utcában."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?