TÜZELŐÁLLÁS

Messi? Ronaldo? Ne vicceljenek, Pastore a király!

A ManUnited egykori gólzsákja állítja, a két világsztár simán elbújhat a PSG játékosa mögött. És azt tudta például, hogy a legendás focista szerint nem a spanyolok nyerték a 2010-es világbajnokságot?
  • Szerző: pr

Eric Cantona megint elszabadult. A Marseille és a Manchester United egykori csatára újfent bizonyította, hogy az elmúlt években mit sem változott. A góljai mellett durvaságairól és kőkemény beszólásairól ismert exfutballista ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. 

Cantona Shanghaiban, a Laureus Év Sportolója Díjátadó előtt rendezett sajtótájékoztatón ült mikrofon mögé. Az as.com tudósításából kiderül, hogy ezúttal is kíméletlen őszinteséggel mondta el véleményét.

Katalónia nyerte a világbajnokságot. Spanyolország tíz Barcelona-játékossal a keretében nyert. Valójában nem Spanyolország, hanem Katalónia, Barcelona győzött

- válaszolta a spanyol nemzeti tizenegy korábbi sikereit firtató kérdésre.

Pastore, az igazán különleges focista

Cantona arról is beszélt, hogy szerinte jelenleg ki a világ legjobb focistája. Nos, a marcona extámadó úgy véli, nem a világszerte ünnepelt Messi vagy C. Ronaldo, hanem a Paris Saint-Germain argentin középpályása, Javier Pastore a legprímább spíler.

A korábbi manchesteri kedvenc úgy véli, jelenleg Pastore a legkreatívabb játékos. Cantona régebben két meccsen is látta játszani, és azt állapította meg, hogy a PSG játékosa nemcsak a góllövéshez ért, hanem a passzkészsége és a lendülete is meglepően magas szintű.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?